Ongo ® Stand - Dynamische stakruk
2-8 werkdagen

Ongo ® Stand - Dynamische stakruk

Conditie: Nieuw | Artikelnummer: ACT004

De ONGO®Stand ondersteunt mensen die zich hebben gerealiseerd dat het mogelijk gezonder en productiever is om staand werken.... Lees meer
Excl. BTW: € 210,00 € 254,10 Incl. BTW:

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 210,00 € 254,10 Incl. BTW:
2-8 werkdagen

Productspecificaties

Levertijd 2-8 werkdagen
Garantie 2 jaar
Inzetbaarheid Kantoor, Laboratorium, Winkel
Merk Ongo
Kleur bekleding N/B
Kleur N/B
Materiaal bekleding Kunststof
Minimale zithoogte in cm 61
Maximale zithoogte in cm 85
Type mechaniek Nee
Materiaal onderstel Metaal
Kleur onderstel N/B
Gemonteerd Geleverd N/B

Productomschrijving

De ONGO®Stand ondersteunt mensen die zich hebben gerealiseerd dat het mogelijk gezonder en productiever is om staand werken. Er zijn ook mensen die als gevolg van werk eisen om op te staan, maar wil in te verlichten tussen, zonder het opgeven van hun mobiliteit. Dus dit ONGO® voldoet aan alle voorwaarden voor een actieve en daarmee gezonde "zetels".


Bijzonder opmerkelijk op ONGO®Stand zijm zowel de zitting en de elastische ondersteuning van de standpijp in de 3-arm voet. De vorm van de zitting is de ergonomie derhalve zodanig gekozen dat de gebruiker zo ook, zoals met zuivere staande steunen, alleen steunen op zowel comfortabel zitten erop.

De positie en helling van de zitting te veranderen om elke pas de optimale werkomstandigheden, de standpijp is niet stijf maar veerkrachtig gemonteerd in de voet. Deze elastische bijstandsuitkeringen zowel een grote actieradius en de totale actieve en daarmee gezonde werkomgeving.

De ONGO®Stand is eenvoudig aan te passen door middel van gasdruk veer op de ideale hoogte. De drie-arm aluminium voetsteunen dynamische vorm, terwijl het verstrekken via haar non-slip buffer een veilige grip, zelfs als de kabel of vocht moet worden gevestigd op de vloer. De basis is gemaakt van gepolijst aluminium, de stoel is verkrijgbaar in zwart of wit. Daarnaast is er een zitkussen in drie verschillende kleuren.

De ONGO®Stand is ideaal voor veel verschillende toepassingen: productie, kantoor, receptie en nog veel meer.

Het tijdloze design en de hoogwaardige verwerking van ONGO®Stand voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid.

Video

Vraag & antwoord over het product

Nog geen vraag gesteld. Stel de eerste vraag!

Recent door u bekeken