Ontspanning

Rust je kantoor uit met té gekke voetbaltafels, pooltafels en tennistafels uit ons nieuwe assortiment!

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel? Lees hier alles wat je moet weten!

Scoren met toffe speltafels!

Na een dag werken is het lekker om even te ontspannen. Dit kan uitstekend met ons nieuwe assortiment ontspanning. Ontdek ons uitgebreide aanbod met tafeltennistafels, pooltafels en tafelvoetbaltafels. Ons assortiment is voorzien van uitsluitend de beste merken als bijv. FAS en Sponeta. Deze meubels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn er in allerlei uitvoeringen en kleuren. Bovendien kun je met elk budget uit de voeten.

Tweedehands

Groot assortiment gebruikte soft seating

Tweedehands soft seating

Wil jij naar je werk lekker ontspannen op een heerlijke bank of een fauteuil? En heb jij een kleiner budget? Dan biedt ons gebruikte aanbod soft seating een uitstekende uitkomst. In ons tweedehands assortiment vind je fauteuils en banken van de allerbeste merken en uitstekende kwaliteit, bovendien ook in talloze soorten en kleuren. Daarnaast is kiezen voor gebruikte ook kiezen voor duurzaam. De tweedehands meubels gaan namelijk weer een tweede leven tegemoet!

Best verkochte speltafels

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!