Ontvangstmeubilair

 

Milieuvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd Vind jij het ook belangrijk om je in te zetten voor minder een beter milieu? Neem dan eens een kijkje bij refurbished design.

 

 

Breed scala ontvangstmeubilair

Bent u op zoek naar mooie en stijlvol ontvangstmeubilair om uw relaties mee te ontvangen? Albeka biedt een breed scala ontvangstsetjes en zitmeubilair geschikt voor ieder interieur. Met merken als Scab, Arca, Nowystyl en queeboo en veel meer zijn we zeer compleet in ons aanbod. U kunt eenvoudig zoeken op prijs, afmeting, kleur en type, waardoor u precies kunt vinden wat past bij uw interieur. Bestel eenvoudig uw ontvangstmeubilair online. Bij Albeka bent u altijd verzekerd van een passend aanbod en een verassend scherpe prijs!

Ontvangst- en loungemeubilair voor ieder interieur

Als u op zoekt bent naar mooi en stijlvol ontvangstmeubilair dan kunt u in het assortiment van Albeka uw hart ophalen. Wij bieden vele soorten banken, stoelen, zitzakken, loungesets en veel meer waarmee u uw interieur compleet kunt maken. In uw ontvangstruimte wilt u iets waarmee u een visitekaartje afgeeft voor uw bedrijf en waar u uw gasten met een goed gevoel mee kunt ontvangen. Ook voor een vergaderkamer of hal hebben we mooie banken die zeker zullen passen bij iedere inrichting. De meeste meubels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en afmetingen, waardoor er altijd wel iets te vinden is wat goed bij uw interieur past. U vindt niet alleen meubels, maar ook leuke accessoires. Hierbij kunt u denken aan kussens, poefjes en kapstokken en paraplubakken. Voor de gehele ontvangstruimte is er wel iets te vinden. Ook voor bijvoorbeeld een receptie bieden wij mooie stoelen en sets, maar ook balies. Geef uw ontvangstruimte de juiste beleving en sfeer, zodat uw gasten en bezoekers een goed en vertrouwd gevoel krijgen zodra zij binnenkomen.

Veel variaties en kleuren

In het ontvangstmeubilair in ons assortiment vindt u vele combinaties en variaties van mooie setjes. Ook bieden wij leuke en interessante complete setjes om u wat inspiratie te bieden. De binnenkomst of de entree van uw kantoor is het visitekaartje voor uw klanten, wij adviseren u daarom goed na te denken over de uitstraling die u wilt bieden, immers de eerste indruk is bepalend voor uw klant. Bestel eenvoudig diverse variaties online bij Albeka. Zoek eenvoudig op stijl en type, maar ook op kleuren afmetingen, materialen en meer zodat u precies vindt wat past bij de gewenste uitstraling. Wilt u liever eerst wat proberen of bekijken? U vindt bij elkaar ruim 7000m2 winkelplezier in onze showrooms en indien gewenst geven onze verkoopadviseurs u deskundig advies. Kom daarom naar Nieuwegein, Zoetermeer of Hendrik Ido Ambacht en krijg direct advies in het kiezen van ontvangstmeubilair.

 

 

Leuke ontvangstmeubels

Op zoek naar iets leukers dan een standaard tafel?

 

 

Volle zalen trekken? Zoek je een oplossing voor jou probleem en zou je dit graag willen overlaten aan een expert? Vraag gratis advies aan.

 

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms