Ontvangstmeubilair

Prachtige banken voor in je wachtruimte? Unieke fauteuils in je kantooromgeving? We hebben het allemaal in ons nieuwe assortiment!

Prachtige fauteuils en banken en unieke designmeubelen uit ons duurzame, tweedehands assortiment vind je hier.

Prachtige ontvangstmeubelen

Ben je op zoek naar mooi en stijlvol ontvangstmeubilair om je relaties mee te ontvangen? Albeka biedt een breed scala ontvangst setjes, garderobes en zitmeubilair geschikt voor ieder interieur. Met namen als Scab, Arca, Nowy Styl, Queeboo en veel andere topmerken zijn we zeer compleet in ons aanbod. Je kunt eenvoudig zoeken op prijs, afmeting, kleur en type, waardoor je precies kunt vinden wat past in jouw interieur. Bestel eenvoudig jouw ontvangstmeubilair online. Bij Albeka ben je altijd verzekerd van een passend aanbod en een verrassend scherpe prijs!

Tweedehands

Prachtige gebruikte soft seating

Gebruikte soft seating

Stijlvolle soft seating van degelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs? Dan kun je met ons gebruikte assortiment nooit een verkeerde keuze maken. Met prachtige banken en fauteuils van de allerbeste A- en designermerken is dit assortiment uitstekend voor degene die op zoek is naar een uniek meubelstuk voor in zijn of haar loungeruimte.

Best verkochte soft seating

Kantoorinrichting ontvangstmeubilair

In het assortiment ontvangstmeubilair vind je vele combinaties en variaties van mooie setjes. Ook bieden wij leuke en interessante complete setjes om je wat inspiratie te bieden. De binnenkomst of de entree van jouw kantoor is het visitekaartje voor je klanten, wij adviseren je daarom goed na te denken over de uitstraling die je wilt bieden. Immers is de eerste indruk vrij bepalend voor je klant. Mooie sfeervolle kapstokken, eigentijdse treinbanken of mooie ontvangst tafels, je vindt het allemaal in ons assortiment en je kunt er je ontvangstruimte voor kantoor perfect mee inrichten.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!