Onze projecten

Bij Albeka is het verzorgen van grotere inrichtingen en uitgebreide oplossingen dagelijks aan de orde. Een goede harmonie tussen klant, verkoopadviseur en interieurstylist zorgen voor een prachtig eindresultaat waar we met z'n allen trots op zijn. De kracht van een complete inrichting bij Albeka is dat we altijd streven naar een combinatie van tweedehands, refurbished en nieuw meubilair. We nemen je mee door een aantal uitblinkende projecten die we in het verleden hebben opgeleverd.

Project: Liqal - Breda
Project: Share Logistics - Oude Meer
Project: Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs - Hardinxveld Giessendam
Project: Designstar - Zoetermeer
Project: Maastoren - Rotterdam
Project: SBO De Akker - Sliedrecht
Project: Van Ree Accountants Alblasserdam

Maak snel een afspraak

Laten we samen iets moois gaan maken!

Ben jij benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden die we te bieden hebben? Vanuit onze designstudio bieden we talloze duurzame tweedehands en nieuwe oplossingen voor jouw nieuwe kantooromgeving. Om je een goed beeld te geven vertalen we jouw en onze visie naar een prachtige 2D- of 3D tekening. Zo is krijg je op voorhand een goede indruk van hoe jouw kantoorruimte er uit gaat zien als we akkoord krijgen.

Voor iedereen een duurzame werkomgeving

Bij Albeka staat duurzaamheid op nummer 1. Of je nu kiest voor een prachtige tweedehands of juist een nieuwe werkplek; bij Albeka ben je altijd verzekerd van een duurzame oplossing.

Door kantoorpanden leeg te halen en de oude meubels opnieuw in te zetten geven we samen elk jaar 60.000 meubels een nieuw leven. Het opnieuw inzetten van meubels doen we middels onze "5R-methode": Reuse, Repair, Refurbish, Repurpose en Recycle.