OPKOPEN VOOR UW BUREAUSTOELEN?

Zoekt u een opkoper voor uw gebruikte bureaustoelen? Wij zijn dé specialist op het gebied van tweedehands burostoelen en bureaustoelen hebben daardoor een continue aanvoer nodig van gebruikte kantoormeubelen zoals bureaustoelen van verschillende topmerken zoals Ahrend, Comforto, ASPA, HAG, Konig en Neurath en nog vele andere merken. Door heel Nederland kopen wij bureaus op en zorgen wij ervoor dat uw overtollige bureaus weer verkocht worden.

Vraag de waardebepaling aan!

ONTZORGEN, Dat is wat we doen!

We hebben ruime ervaring met het opkopen van gebruikt kantoormeubilair, daardoor weten wij wat er nodig is per project om te zorgen dat alles goed verloopt volgens planning en afspraak. In overeenstemming met u als verkopende partij ontzorgen wij u volledig. We leveren het pand desgewenst bezemschoon op en u krijgt altijd een marktconforme prijs voor de archiefkasten die wij weghalen.

OPKOPEN = MVO

Als u via Albeka uw overtollige bureaustoelen afvoert draagt u met uw onderneming bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Via verschillende vormen zorgt u ervoor dat de bureaustoelen die in goede staat zijn worden hergebruikt en zo in de Circulaire Economie terecht komen. De afvalstromen worden geminimaliseerd en u geeft de kasten een tweede kans! Middels recycling worden bij Albeka de bureaus die niet meer voor hergebruik in aanmerking komen afgevoerd en weer tot grondstof voor andere producten ingezet. Albeka is dé verantwoorde opkoper in de markt van gebruikte kantoormeubelen!

MARKTCONFORME OPKOOPPRIJS

U krijgt bij Albeka altijd een marktconforme prijs wanneer u de archiefkasten bij ons aanbied, tevens kunnen wij het facilitaire deel ( uithuizen, bezemschoon opleveren ) ook voor onze rekening nemen.