Samen circulair inrichten
Altijd een passende oplossing
20+ jaar dé kantoormeubilair expert

Albeka maakt werken leuker!

Albeka maakt werken leuker! Hoe doen we dat nu precies? Bij Albeka gaan we altijd voor de duurzame werkplek. Of dat nu is door middel van te gekke tweedehands meubelen of prachtig nieuw meubilair dat heel lang mee kan gaan; bij Albeka ben je altijd verzekerd van een duurzame oplossing.

Bovendien denken we altijd met je mee. Door naar je te luisteren en oplossingsgericht te denken kunnen we je verzekeren dat je altijd met een tevreden gevoel de showroom uitloopt.

Kernwaarden

De kernwaarden van Albeka maken onze bedrijfscultuur. We vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan.

1. Servicegericht

We zijn een bedrijf met een glimlach. Positief naar elkaar en richting de klant. We zijn vriendelijk, maar blijven ook altijd eerlijk. We gaan voor het maximale en lossen alles op!

2. No-nonsense

Binnen het bedrijf, maar ook naar buiten, zijn we benaderbaar en doen we gewoon normaal. Daarnaast doen we ons uiterste best om te doen wat we zeggen.

3. Sociaal

We willen graag dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Daar helpen we als bedrijf graag aan mee. We zien de mens achter zijn of haar gedrag.

4. Duurzaam

Het is belangrijk om als bedrijf verantwoordelijk te zijn waar dat kan en nodig is. Albeka handelt met het oog op de wereld van morgen. We toetsen onszelf op duurzaamheid en proberen onze klanten te inspireren dit ook te doen. Binnen onze organisatie kiezen we het liefst voor hergebruik en gooien we niets zomaar weg...

Geschiedenis

In 2004 begonnen Nelis van der Hoek en zijn vader in Alblasserdam met verkopen van tweedehands meubilair op Marktplaats. Inmiddels is Albeka een van de grootste spelers op het gebied van duurzame, tweedehands en refurbished kantoormeubelen in Nederland.

2004 - Onstaan Albeka Alblasserdam

Het verkopen van tweedehands kantoormeubilair zat er al vroeg in. Nelis van der Hoek en zijn vader in 2004 in Alblasserdam begonnen met de verkoop van tweedehands kantoormeubelen onder de naam "Albeka".


2006 - Albeka Nieuwegein en Zoetermeer

 In 2006 werd ook in Nieuwegein en Zoetermeer een vestiging geopend.


2008 - Webshop

Al vrij snel kreeg Albeka ook een eigen webshop. Vanuit hier konden we de meubels makkelijk online presenteren en verkopen.


Lekker duurzaam

Bij Albeka staat duurzaamheid op nummer 1. Of je nu kiest voor een prachtige tweedehands of juist een nieuwe werkplek; bij Albeka ben je altijd verzekerd van een duurzame oplossing.

Door kantoorpanden leeg te halen en de oude meubels opnieuw in te zetten geven we samen elk jaar 60.000 meubels een nieuw leven. Het opnieuw inzetten van meubels doen we middels onze "5R-methode": Reuse, Repair, Refurbish, Repurpose en Recycle.

Hier lees je hoe dit precies in z'n werk gaat:

Onze labels

Naast gerenormeerde merken als o.a. Interstuhl, Zuiver, Rovo en Giroflex hebben we bij Albeka ook onze eigen labels, namelijk; Frontseat, Solidesk, Officenow, Rustic & Bear en Leopard. Elk label kent z'n eigen, kwalitatief hoogstaande producten en interieurstijlen. Meer weten over de labels en het assortiment? Je ontdekt het hieronder.

Onze projecten

Bekijk hier een aantal projecten die we hebben gerealiseerd.

Klantenservice

Vraag of opmerking? We helpen je graag verder!

Hergebruikalles.nl

Bij Albeka gooien we zo min mogelijk weg. Via Hergebruikalles.nl verkopen we tweedehands onderdelen en partijgoed om verspilling te voorkomen.

Werken bij Albeka

Albeka; maakt werken leuker. Benieuwd hoe het is om bij Albeka te werken en naar onze vacatures?

Albeka Hendrik Ido Ambacht
Albeka Nieuwegein
Albeka Zoetermeer