Uitleg sterrensysteem?

 

 

  • 5 sterren zo goed als nieuw. in deze categorie vindt u meubilair dat  niet of bijna niet gebruikt is geweest . Hierbij moet u denken aan showroom modellen, restpartijen of nieuw meubilair.

  • 4 sterren Jong gebruikt . in deze categorie vindt u meubilair wat er nog zo goed als nieuw uit ziet. De gebruikerssporen zijn minimaal dus de pareltjes op het gebied van gebruikt meubilair

  • 3 sterren - gebruikt  in deze categorie vindt u meubilair dat er nog netjes uitziet, technisch goed functioneert maar wel gebruikersporen bevatten. Op zichtbare plekken geen grote deuken of krassen.

  • 2 sterren intensief gebruikt in deze categorie vindt u meubilair technisch goed functionerend maar aan de uitstraling is duidelijk te zien dat het (intensief) gebruikt is. U zult meerdere gebruikerssporen, krassen of deuken aantreffen. Daarnaast kan het model ook iets verschillend zijn ten opzichten van de foto.

  • Wij staan voor kwaliteit

    Albeka heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en mede daarom proberen wij u via dit syteem goed te kunnen informeren over de staat van de producten. Mocht er bij u een artikel zijn geleverd waarvan u denk dat er niet de juiste beoordeling is aangegeven neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bent u welkom in de showroom of in het magazijn om zelf de kantoormeubelen te bekijken, maar het is goed voor u om te weten dat wij voordat we het meubilair te koop aan bieden we het kantoormeubilair testen en keuren.