Presentatie

 

CO2 Reductie Vind jij het ook belangrijk om je in te zetten voor minder milieu belasting? Neem dan eens een kijkje bij gebruikte prestatiemiddelen.

 

 

Presentatie middelen

Brochurehouders, whiteboards, folderkasten, wereldkaarten en veel meer! Albeka biedt u een zeer uitgebreid assortiment presentatie accessoires, heel handig tijdens een presentatie, of vergadering. Diverse kleuren en opties zijn mogelijk. Ondersteun uw presentaties met deze heldere presentatie middelen. Op deze manier kunt u uw presentaties ondersteunen en vergemakkelijken. Zoekt u presentatiemeubelen? Bekijk hieronder welke van de middelen het beste bij u past.

Presentatieborden, whiteboarden en landkaarten

In het assortiment van Albeka vindt u diverse mooie en handige presentatieborden. Een presentatieboard is handig in een vergaderkamer, of bijvoorbeeld een conferentiezaal. Met presentatieborden ondersteund u een presentatie, of kunt u handig aantekeningen maken die iedereen kan zien. Bij presentatieborden kunt u denken aan bijvoorbeeld een prikbord, whiteboard en gladborden. Ook vindt u de zaken die erbij horen, zoals starterskits, schrijf en afveegmateriaal. Naast de presentatieborden vindt u ook landkaarten. Landkaarten zijn niet allen leuk om op te hangen, maar kunnen ook gebruikt worden als er gewerkt wordt met vestingen, of veel met leveringen wordt gewerkt. U kunt de landkaarten eenvoudig gebruiken om punten aan te duiden en mee te nemen in de presentatie.

Flipovers

Heb je een meeting, conferentie of een vergadering? Dan is een flipover het juist instrument om uw presentatie te ondersteunen. Flipovers zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zowel verrijdbaar, vaststaan, of om op te hangen. Alle flipovers zijn netjes afgewerkt met een laklaag en voorzien van een stevige constructie. Zoekt u flipovers die makkelijk te verplaatsen zijn, zoek dan op een demontabel model.

Brochurehouders & vitrinekasten

Voor een showroom, of bijvoorbeeld een reisbureau kan het super handig zijn, om een mooie vitrinekast of brochurehouder te hebben. Hiermee presenteert u handig uw magazines, folders, maar ook ander waardevolle spullen. De vitrinekasten in het assortiment van Albeka zijn stevig, degelijk en netjes afgewerkt. Voor brochures kunt u ook kiezen voor een folderkast. Presenteer uw bedrijf op een leuke manier en scoor punten bij uw klant.

 

 

Leuke presentatie middelen

Op zoek naar iets specifieker dan een whiteboard, of presentatiebord?

 

 

Volle zalen trekken? Zoek je een oplossing voor jouw probleem en zou je dit graag willen overlaten aan een expert? Vraag gratis advies aan.

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms