Presentatie

Op zoek naar handig en functioneel presenteren op kantoor, of bijvoorbeeld in je vergaderruimte? Bij Albeka begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens een vergadering overzichtelijke brainstorm lijstjes te maken of je brochures te laten shinen in je winkel. Bestel eenvoudig je whiteboard of brochurehouder die perfect past in je interieur.

Presentatie middelen

Brochurehouders, whiteboards, folderkasten, wereldkaarten en veel meer! Albeka biedt een zeer uitgebreid assortiment presentatie accessoires, heel handig tijdens een presentatie, of vergadering. Diverse kleuren en opties zijn mogelijk. Ondersteun je presentaties met deze heldere presentatie middelen. Op deze manier kunt je je presentaties ondersteunen en vergemakkelijken. Zoek je presentatiemeubelen? Bekijk hieronder welke van de middelen het beste bij jou past.

Presentatieborden, whiteboarden en landkaarten

In het assortiment van Albeka vind je diverse mooie en handige presentatieborden. Een presentatiebord is handig in een vergaderkamer, of bijvoorbeeld een conferentiezaal. Met presentatieborden ondersteund je makkelijk een presentatie, of je kunt handig aantekeningen maken die iedereen kan zien. Bij presentatieborden kun je denken aan bijvoorbeeld een prikbord, whiteboard en gladbord. Ook vind je de tools die erbij horen, zoals starterskits, schrijf- en afveegmateriaal. Naast de presentatieborden vind je ook landkaarten. Landkaarten zijn niet alleen leuk om op te hangen, maar kunnen ook gebruikt worden als je bedrijf beschikt over meer fysieke vestigingen. Je kunt de landkaarten eenvoudig gebruiken om punten aan te duiden en mee te nemen in de presentatie.

Flipovers

Heb je een meeting, conferentie of een vergadering? Dan is een flipover het juiste middel om je presentatie te ondersteunen. Flipovers zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zowel verrijdbaar, vaststaan, of om op te hangen. Alle flipovers zijn netjes afgewerkt met een laklaag en voorzien van een stevige constructie. Zoek je flipovers die makkelijk te verplaatsen zijn, zoek dan op een demontabel model.

Brochurehouders & vitrinekasten

Voor een showroom, of bijvoorbeeld een reisbureau kan het super handig zijn, om een mooie vitrinekast of brochurehouder te hebben. Hiermee presenteer je handig je magazines of folders, maar ook andere waardevolle spullen. De vitrinekasten in het assortiment van Albeka zijn stevig, degelijk en netjes afgewerkt. Voor brochures kun je ook kiezen voor een folderkast. Presenteer je bedrijf op een leuke manier en scoor punten bij je klant.