Presentatie

Snelle krabbel? Creatieve uitspatting? Shop hier onze nieuwe whiteboards!

Liever een duurzame oplossing? Check nu ons tweedehands assortiment.

Presentatie

Op zoek naar handig en functioneel presenteren op kantoor, of bijvoorbeeld in je vergaderruimte? Bij Albeka begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens een vergadering overzichtelijke brainstorm lijstjes te maken of je brochures te laten shinen in je winkel. Bestel eenvoudig je whiteboard of brochurehouder die perfect past in je interieur.

Best verkochte presentatiemeubilair

Presentatieborden, whiteboarden en flipovers

In het assortiment van Albeka vind je diverse mooie en handige presentatieborden. Een presentatiebord is handig in een vergaderkamer, of bijvoorbeeld een conferentiezaal. Met presentatieborden ondersteund je makkelijk een presentatie, of je kunt handig aantekeningen maken die iedereen kan zien. Bij presentatieborden kun je denken aan bijvoorbeeld een prikbord, whiteboard en glad bord. Ook vind je de tools die erbij horen, zoals starterskits, schrijf- en afveegmateriaal. Naast de presentatieborden vind je ook flipovers. Deze zijn ideaal in te zetten tijdens een creatieve brainstorm.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting en voor het bestellen van presentatiemeubilair.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten, met de mooiste bureautafels? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste bureau graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bureau / kantoorbureau kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!