Presentatieborden

Zoek je voor je bedrijf een handig presentatiebord, zoals een whiteboard, glasbord, prikbord of kantelbord? Wij weten hoe handig het is om tijdens een vergadering iets te kunnen presenteren. In ons online assortiment vind je de handigste presentatieborden in diverse afmetingen en soorten van het merk smit visual.

Producten 1-30 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Presentatieborden online kopen

Ben je voor je presentatie op zoek naar de beste presentatieborden tegen de scherpste prijs? Je vindt het in het assortiment van Albeka, wij weten immers hoe handig een goed presentatiebord is. Wil je graag weten welke borden we bieden voor jouw vergaderingen?

Whiteborden

Een whitebord is een handig bord, waarop je aantekeningen kan maken met uitwisbare inkt. De whiteborden in ons assortiment bieden niet alleen dat, maar zijn ook nog eens magneethoudend, zodat je lekker al je taken en projecten makkelijk kan ophangen aan je presentatiebord. De whiteborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook voor maatwerk borden, zoals een volledige whitebord muur kun je bij ons krijgen, neem hiervoor contact met ons op.

Glasborden

De moderne glasborden in ons assortiment zijn voorzien van gehard veiligheidsglas en kunnen worden beschreven met droge uitwisbare markers. De glazen borden zijn gematteerd voor een duidelijke leesbaarheid en daarom tegen elke kleur achterwand te plaatsen. Zeer exclusief design door het stijlvolle gekleurde glazen schrijfoppervlak en chique alu-kleurige ophangpunten.

Prikborden

Een prikbord is altijd handig, al is het alleen maar om geheugensteuntje op te hangen. Deze beige prikborden zijn gemaakt van het natuurproduct kurk en voorzien van geanodiseerd Softline profiel met grijze kunststof hoekstukken. Je kunt ze bestellen in diverse afmetingen, we weten zeker dat er een passend model voor je bij zit.

Kantelborden

Het kantelbord is handige vanwege zijn omvang, verrijdbaaarheid maar ook doordat je hem makkelijk 360° kunt draaien. Ook kun je deze slimme borden in ieder hoek fixeren, wat handig is in een flexibele ruimte. De kantelborden van Smit Visual zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor je zeker weet dat je er lang plezier van hebt.

#TIP Liever wat anders presenteren? We bieden ook flipovers.

Maatadvies voor presentatieborden

Wil je een whitebord bestellen, maar zit er niet precies bij wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen alle gewenste maten en opstellingen voor whiteborden en glasborden verzorgen. Ook kun je langskomen in één van onze showrooms, om je project direct met onze verkoopadviseurs door te nemen. Zien we je snel?