Presentatiekasten

Presenteer unieke items en producten in een gave vitrinekast uit ons nieuwe assortiment!

Wandkast nodig voor boeken, kunstobjecten of andere spullen? Neem een kijkje in ons nieuwe aanbod.

Altijd het juiste presentatiemeubel

Voor vitrinekasten, wandkasten, wandvitrines maar ook brochurehouders zit je bij Albeka goed. Met een goed gevuld assortiment met degelijke producten ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wil jij je unieke objecten of gave items mooi presenteren? Dan biedt een vitrinekast of een wandkast een uitstekende oplossing. Ook kun je bij Albeka terecht voor wandvitrines. Deze handige vitrines kun je makkelijk aan de muur monteren en er je favoriete spullen in tentoonstellen. Daarnaast hebben we ook brochurehouders in het assortiment. Deze zijn ideaal in te zetten als je staaltjes of flyers wil presenteren aan je klant. Wist je dat onze legbordstellingen zich ook uitstekend lenen als presentatiekast? Neem een kijkje in ons assortiment en laat je verassen door de mogelijkheden!

Tweedehands

Groot aanbod gebruikte presentatiekasten

Tweedehands kasten

Gebruikte kasten zijn een hele goede oplossing als je op zoek bent naar een betaalbaar product en een duurzame keuze belangrijk vind. Ons variërende aanbod gebruikte kasten zorgen ervoor dat er altijd wat voor je tussen zit, en dat voor een goede prijs! Bovendien vind je bij Albeka uitsluitend de beste merken!

Best verkochte presentatiemeubels

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!