Vitrinekasten

Voor thuis of op kantoor, een prachtige vitrinekast is nooit weg. Albeka biedt een mooi assortiment vitrinekasten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een vitrinekast biedt een mooie look in je kantoor of ontvangstruimte. In ons assortiment vind je vitrinekasten met halogeenlampen, maar ook met ledspots. Voor iedereen een passende oplossing.

Producten 1-30 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vitrinekasten online bestellen

Kies jij een kast heel functioneel, omdat er veel in moet kunnen? Of vind je het juist belangrijk dat de vitrinekast goed staat bij de rest van je meubilair? Je kunt bij Albeka alle kasten op :-). Bestel online bij Albeka de mooiste vitrinekasten voor je presentatie en laat de kast perfect matchen met de rest van je ruimte. Kies uit verschillende maten en kleuren. Voor de mooiste afwerking zit bij nagenoeg alle kasten prachtige halogeen spot ingebouwd.

Al onze vitrines worden geleverd met gehard veiligheidsglas, indien er toch een glasbreuk ontstaat door één of andere oorzaak, valt het glas uiteen in ongevaarlijke stompe brokjes (net als bij de ruit van een auto). De randen van de glasbrokjes zijn in het algemeen niet scherp. Liever een muurvitrine die opgehangen kan worden? Ook deze bieden wij aan in meerdere varianten. Wil je graag advies of net even wat meer informatie? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.