project

Referenties.

Nieuwsgierig wat wij doen en hoe wij jouw kantoorinrichting tot leven brengen? Je vindt hier diverse projecten die onze interieuradviseur heeft afgerond. Wil jij ook je kantoorinrichting naar een hoger niveau tillen?

Ja, ik wil gratis interieuradvies
COMPLEET ADVIES EN TOTALE ONTZORGING

Van kleine inrichting tot totaalproject.

Voor ieder project kunnen wij je voorzien van goed en degelijk advies met frisse en stijlvolle interieur ideeën. Je kunt bij ons terecht voor een kleine ruimte en een enkele stoel, tot het inrichten van een compleet kantoor. Binnen het vrijblijvende interieuradvies nemen we alle aspecten mee. Dus niet alleen de meubels, maar ook de muurbekleding, kleurstellingen, akoestische oplossingen en decoratie. Betaalbaar en duurzaam design!

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Compleet advies
  • Van meubel tot decoratie
  • Stijlvolle uitstraling op maat voor je brand

Betaalbare projectinrichting en mooie referenties.

Betaalbaar inrichten! Wij werken met duurzaam hergebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Ook is het mogelijk de bestaande meubels te laten opknappen en dit mee te nemen in het interieuradvies. Ben je toe aan een nieuwe stap en wil je met jouw kantoor meer uitstralen? Albeka biedt gratis en vrijblijvend interieuradvies met prachtige meubels door een professionele interieurstylist.

project
project