0620111951

WhatsApp: 06-20111951

Retouren en garantie bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting

Retouren en Garantie

Retour en garantie op gebruikt meubilair

Bij Albeka doen we ons uiterste best om u uiteraard topkwaliteit kantoormeubilair te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit die u verwacht had. 
We zullen dan ten alle tijden proberen met u tot een oplossing te komen. 

Wanneer wij bij u komen leveren dan heeft moet u ten alle tijden een pakbon tekenen, mocht u bij het plaatsen van het meubilair tot de conclusie komen dat dit niet de norm is de gehanteerd dient te worden dan moet u dit DIRECT ( voor consumenten hanteren wij de regels conform de stichting Webwinkel Keurmerk, zoals hieronder aangegeven ) aangeven aan de montage jongens, die zullen dan een notitie maken en tevens hiervan ook een kopie bij u achterlaten. Er wordt dan een service bon gemaakt en op kantoor zullen we dan contact met u opnemen voor een passende oplossing of nalevering/ omruiling van het geleverde product.

Garantie kunnen wij uiteraard niet meer bieden op gebruikt meubilair, echter wij hebben zelf onze normen over hoe goed het meubilair moet zijn om het voor ons nog verkoopbaar te laten zijn. U bent daardoor eigenlijk altijd tenzij anders vermeld er zeker van dat u betrouwbaar meubilair in huis heeft die voordat het bij u gebracht wordt netjes schoongemaakt en onderworpen wordt aan een (technische) controle. 

Product defect of voldoet het niet aan de verwachting?


Wij stellen alles in staat om u producten te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's echter vooral met gebruikt meubilair is het lastig omdat er soms nogal verschil zit in de kwaliteit van de partijen die wij opkopen. We controleren bij het binnenkomen de goederen op het functioneren van het technische deel en de stoffering wordt gecontroleerd op slijtage. Mocht het echter niet overeenkomstig zijn met wat er op de foto getoond wordt dan schrijft de wet voor u als consument binnen 2 maanden uw klacht ( hoe dien ik een klacht in? Zie bovenstaand ) bij ons kenbaar maakt. 

Voor Consumenten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij retourneren het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. 

Voor Bedrijven en Instellingen 

Voor bedrijven en instellingen gelden de regels van retour zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

 

Retour en garantie op nieuw meubilair

 Wanneer u nieuw meubilair koopt dan gelden er andere regels, bij aflevering/ophalen controleerd u op eventuele beschadigingen en tekent u hier ook voor. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan moet u hierover contact met ons opnemen via onze vestigingen waarmee u het klantcontact heeft. 

Qua garantie kunnen wij u ten alle tijden garanderen dat we standaard 2 jaar garantie geven op al het geleverde meubilair tenzij anders vermeld. Wij geloven in onze producten en daarom geven wij u deze garantie. In die tijd wordt alles geheel kostenloos omgewisseld indien er zich technische mankementen voordoen.


Download het model formulier voor Retouren 

Alle rechten voorbehouden aan Albeka B.V. - copyright en disclaimer 2004 - 2017