Schoolmeubilair

Schoolmeubilair

Ben je op zoek naar een mooie inrichting voor school? Bij Albeka vind je alles voor de in te richten ruimtes. Zo vind je mooi en stijlvol meubilair voor de kantine, vergaderkamers, maar ook bijvoorbeeld voor de aula en de garderobe. We bieden diverse toffe stijlen aan, zoals retro, vintage, maar ook strak modern en design.

We leveren schoolmeubilair aan:

 • Basischolen
 • Voortgezet Onderwijs
 • Universiteiten
 • Hogescholen
 • Bekijk onze referenties hieronder voor een overzicht van onze klanten. Je kunt in onze webshop veel schoolmeubilair direct bestellen, maar ook kun je gratis interieuradvies aanvragen. Onze interieuradviseur maakt een compleet interieurplan die aansluit bij al jullie wensen.

  Al veel scholen gingen u voor

  Met ruim 15 jaar ervaring aan complete inrichtingen voor scholen, bedrijven en overheidsinstellingen bieden we een brede expertise aan. Wilt u graag uw project overlaten aan een expert? Vraag dan gratis interieuradvies aan. Bekijk onze referenties.. Wij leveren creatieve, maar juist ook passende oplossingen binnen ieders budget inclusief goed advies en uitstekende service.

  Enkele referenties

   

  Kledinglockers

   

  Diverse soorten schoolmeubilair

  Schoolmeubelen komen in allerlei soorten. Het begint met de vraag welke ruimtes je wilt inrichten. Gaat het over de klaslokalen, of ook over de aula en bijvoorbeeld de garderobe. Iedere ruimte vereist een andere aanpak, maar ook ander type schoolmeubilair.

  School Garderobe

  Bij de garderobe moet je voornamelijk denken aan kapstokken, goede verlichting, garderobekasten en ook bijvoorbeeld lockers. Daarbij is het van belang genoeg ruimte over te houden om te lopen en optimaal gebruik te maken van de ruimte in de garderobe. Ook is het mogelijk om een hele trendy locker opstelling te maken, om zo de uitstraling optimaal tot zijn recht te laten komen.

  School vergaderkamer of lerarenkamer

  Ook voor een mooi afgewerkte vergaderkamer bieden we diverse mooie oplossingen aan. Ruime vergadertafels, afgewerkt vintage of design stoelen, akoestische oplossingen die het in een grotere ruimte ook een stuk aangenamer maken. Ook voor effectief kabelmanagement bieden we mooi oplossingen aan, kortom voor de gehele vergaderkamer, of bijvoorbeeld de lerarenkamer bieden we optimale oplossingen.

  School Aula inrichting

  De aula en ontvangsthal zijn vaak de eyecatchers van de school. Met effectief gebruik van akoestische meubilair en een degelijk verlichtingsplan leg je een goede basis. Daarbij is trendy ontvangstmeubilair vaak een goede toevoeging. Hierbij kun je dan denken aan treinbanken en bijvoorbeeld akoestisch zitmeubilair.

  Tweedehands schoolmeubilair

  Albeka is vanouds het gespecialiseerd in tweedehands meubilair. Voor tweedehands schoolmeubilair kun je dus bij Albeka terecht. Tweedehands kopen heeft als voordeel dat het niet alleen voordelig is, maar ook is het een duurzame keuze. De Europese Unie en onze overheid streeft naar volledig hergebruik van meubilair en al school zul je het ook moeten verantwoorden in het jaarverslag, daarom is het, als je op zoek bent naar schoolmeubilair tweedehands schoolmeubilair een interessante en aantrekkelijk keuze.

  Inrichting van scholen op maat

  Bij de inrichting van een school moet je met veel zaken rekening houden, zoals bijvoorbeeld ergonomie, veiligheid, ruimte, verlichting en nog veel meer facetten. Om dit alles gestructureerd, mooi passend en aan alle criteria te laten voldoen, vereist kennis en expertise.

   

  Design
  Barkrukken
  Vergaderstoelen
  Kantinestoelen