Tweedehands kantoormeubelen 

Ben je op zoek naar gebruikte kantoormeubelen? Voor tweedehands kantoormeubilair van goede kwaliteit kun je bij Albeka uitstekend terecht. We zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in gebruikte kantoormeubelen. Niet alleen hebben we een zeer ruim aanbod om uit te kiezen, ook is de voorraad van ieder product enorm. Voor de meeste gebruikte meubelen kun je in grote aantallen bij Albeka bestellen, waarmee je voor iedere ruimte een complete kantoorinrichting aan tweedehands meubelen kunt realiseren. Door het kopen van gebruikt bespaar je wel tot 75%.

Onze showrooms

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Albeka Hendrik Ido Ambacht
Vandaag: 08.00- 17.00 uur
Albeka Nieuwegein

2e Regimentsdok 6
3433 KT Nieuwegein

Vandaag: 08.00- 17.00 uur
Albeka Zoetermeer

Philipsstraat 20-22
2722 NA Zoetermeer

Vandaag: 08.00- 17.00 uur

Best verkochte gebruikte producten

Refurbished

Duurzaam werken met refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Ook kun je bij Albeka terecht voor prachtige refurbished bureaustoelen. Deze uitstekende bureaustoelen zijn bij binnenkomst nog prima in orde, maar de stoffering is nodig aan vervanging toe. We voorzien de bureaustoelen van een nieuwe stoffering en ze kunnen er weer jaren tegenaan. In ons assortiment refurbished bureaustoelen vind je merken als Ahrend en Haworth dus je haalt gegarandeerd kwaliteit in huis.

Waarom duurzame producten kopen? 

Het kopen van duurzame producten is een goede en bewuste keuze. Maar waarom eigenlijk? In deze video leggen we je precies uit wat het gevaar is van te snel, te vaak en te veel kopen en laten we je zien waarom het beter is om tweedehands te kopen!

Refurbished

Refurbished bureau van degelijke kwaliteit

Refurbished bureaus

Om zoveel mogelijk meubelen een nieuw leven te geven refurbishen we bureaus. Neem bijvoorbeeld de praktisch onverwoestbare onderstellen van Ahrend of Aspa. Deze voorzien we van een nieuw blad zodat er weer een fantastisch bureau staat. Bovendien geeft dit je de mogelijkheid om je favoriete bladkleur te kiezen!

Direct besparen met goedkoop kantoormeubilair

Met een voorraad assortiment van ruim 1500 artikelen van bekende merken, zijn wij een zeer betrouwbare partner voor jouw tweedehands kantoormeubilair. Levering doen wij altijd met onze eigen bezorgservice. Ook zijn onze vakkundige monteurs uitstekend in staat om het gebruikte kantoormeubilair te laten monteren op locatie. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende kantoorinrichter en zijn wij in staat volledig aan jouw behoefte te voldoen. Wil je graag een tweedehands kantoorinrichting volledig op maat? Onze deskundige medewerkers zijn in staat een volledig kantoor of complete ruimte in te laten richten. Met de professionaliteit van interieuradviseur Annelies zit je ons ook helemaal aan het juiste adres. Zij voorziet je helemaal gratis van een deskundig advies en tekent jouw kantoorruimte in om alvast een mooie indruk te krijgen wat je allemaal kunt doen met gebruikte kantoormeubels op jouw kantoor.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!