Onze showrooms

Ben je op zoek naar gebruikte of nieuwe kantoormeubelen? Voor tweedehands kantoormeubilair van goede kwaliteit kun je bij Albeka uitstekend terecht. We zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in gebruikte kantoormeubelen. 

Alles op het gebied van gebruikt en nieuw kantoormeubilair

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Albeka Hendrik Ido Ambacht
Vandaag: 08.00- 17.00 uur
Albeka Nieuwegein

2e Regimentsdok 6
3433 KT Nieuwegein

Vandaag: 08.00- 17.00 uur
Albeka Zoetermeer

Philipsstraat 20-22
2722 NA Zoetermeer

Vandaag: 08.00- 17.00 uur

‘’Advies nodig?

We helpen je graag in de showroom!’’

Kantoormeubilair bezichtigen

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Op alle vestigingen van Albeka kun je op je gemak even rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Wellicht kunnen we je inspireren met nieuwe ideeën en verfrissende concepten. Ook wel een makkelijke bijkomstigheid, het kunnen testen van bijvoorbeeld een bureaustoel. Hoe goed die er ook uitziet op de website, je kunt niet weten hoe hij zit totdat je hem in het echt hebt aangevoeld. Twijfel dus zeker niet om het zitcomfort van onze kwaliteitsstoelen op de proef te komen nemen.

Ook ontvang je bij al onze vestigingen advies op maat van één van de verkoopadviseurs. We nemen graag de tijd voor je zodat je rustig kan rondkijken, uitproberen en eventueel al beslissen. Een offerte op maat is natuurlijk zo gemaakt, wat ook geldt voor onze verse koffie en thee! In Hendrik Ido Ambacht kun je ook advies krijgen van onze interieuradviseur. Zeker handig als je voor het grotere plaatje gaat en een hele ruimte mooi wilt inrichten.