Showroom Hendrik Ido Ambacht

Alles op het gebied van gebruikt en nieuw kantoormeubilair

 

 

Gesloten! Gesloten Openingstijden: 8:00 - 17:00

Plan uw bezoek

Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woendsdag:             08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Speciale Openingstijden

Zaterdag 21-12 Gesloten vanaf 14:00
1e Kerstdag 25-12 Gesloten
2e Kerstdag 26-12 Gesloten
Oudejaarsdag 31-12 Gesloten
Nieuwjaarsdag 01-01 Gesloten


      

 

Contactgegevens

Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Adres:  Noordeinde 206
Postcode:              3341 LW
E-mail: hiambacht@albeka.nl
Telefoon: 078-6912182

Service

✓ Komt u rond etenstijd? Er liggen lunchbonnen voor u klaar!
✓ Komt u met opbenbaar vervoer? Wij pikken u op: 078-6912182

Showroom Hendrik Ido Ambacht

Showroom Hendrik Ido Ambacht 1Showroom Hendrik Ido Ambacht 2Showroom Hendrik Ido Ambacht 3Showroom Hendrik Ido Ambacht 4

 

Voordelen Albeka Showroom

   

__________________________________________________________________________________


1400 m2 Showroom bomvol inspiratie! 


Bij Albeka Hendrik Ido Ambacht vindt u ruim 1400 m2 Showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit Belgie, Zeeland, Brabant en Limburg biedt onze showroom Hendrik Ido Ambacht een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets, duurzaam hergebruikt meubiliair en nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in onze showrooms te vinden. 


Door de perfecte combinatie en goede inkoopvoorwaarden vindt u bij Albeka altijd een zeer scherpe prijs, ongeacht wat u zoekt. Met merken als Ahrend, Aspa en Gispen bieden wij uitstekende kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met maandelijks scherpe acties en leuke inspiratie tips is Albeka Hendrik Ido Ambacht toonaangevend op het gebied van kantoormeubilair.


Bij Albeka Hendrik Ido Ambacht bent u verzekerd van uitstekende service en hulp bij uw keuze. De gespecialiseerde verkoopadviseurs bezitten de kracht om u inspireren en te adviseren in uw keuze. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een offerte op maat te laten maken. Wilt u het liefst uw meubilair gelijk meenemen? Vraag dit aan de verkopers, in veel gevallen is dit mogelijk. Projectinrichting nodig, of wilt een advies in de inrichting? BIj Albeka Hendrik Ido Ambacht zijn adviseurs aanwezig die u hierin op een degelijke manier kunnen adviseren en begeleiden. Ook kan uw kantoor- of bedrijfsruimte geheel op een professionele manier 3D worden ingetekend! 

Historie 

In juli 2004 is de eerste vestiging van Albeka geopend in Alblasserdam. Na een stormachtige groei is er in 2006 besloten om een extra vestiging te openen in Nieuwegein. In 2008 is er vanwege de groei besloten om de 3 opslag loodsen in Alblasserdam onder te brengen in 1 opslag loods van 1800m2. Deze bevindt zich direct achter de showroom. In 2012 is er een zeer grondige verbouwing van de showroom geweest. Inmiddels is vestiging Alblasserdam verhuisd naar Hendrik Ido Ambacht, waar ruimte genoeg is om zowel het inkoop, als het verkoopgedeelte onder te brengen.

Stappen naar de toekomst

De vestiging in Alblasserdam waar het allemaal mee begon is sinds 25 april 2016 verhuisd naar een gerenoveerd en vernieuwd pand aan de Noordeinde 206 in Hendrik Ido Ambacht. Dat is een prachtige stap naar de toekomst, het pand heeft alles waar Albeka naar op zoek was, een groot, ruim opgezet magazijn van circa 7000m2 en een prachtige showroom vol gebruikte en nieuwe kantoormeubelen! In het voormalige Bruynzeelpand heeft Albeka Hendrik Ido Ambacht alles tot haar beschikking om u van a tot z te ontzorgen op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoorinrichting. We verwelkomen u graag in onze vernieuwde vestiging in Hendrik Ido Ambacht. Het adres is Noordeinde 206 - 3341 LW Hendrik Ido Ambacht

Albeka levert alles op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen en magazijninrichting. Met eigen montageteams leveren en monteren wij alles bij u op locatie. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie om ons assortiment te bekijken.


Bekijk de 360° view van de showroom > 

 

 

Generator Google Map