LET OP: Onze showrooms en kantoor zijn donderdag 26 en vrijdag 27 mei gesloten.

Showroom Hendrik Ido Ambacht - Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair.

Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka Hendrik Ido Ambacht vind je ruim 1400m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit België, Zeeland, Noor Brabant en Limburg biedt onze showroom Hendrik Ido Ambacht een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.

Showroom Hendrik Ido Ambacht 4

Hendrik Ido Ambacht

Noordeinde 206
3341 LW Hendrik Ido Ambacht

Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag:             08:00 - 17:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

E-mail: hiambacht@albeka.nl
Telefoon: 078-6912182
Showroom Hendrik Ido Ambacht
Showroom Hendrik Ido Ambacht

Populaire categorieën

 

 

 

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

Kantoormeubilair Bezichtigen

Door de perfecte combinatie en goede inkoopvoorwaarden vind je bij Albeka altijd een zeer scherpe prijs, ongeacht in welke categorie je wat zoekt. Met merken als Ahrend, Aspa en Gispen bieden wij uitstekende kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met maandelijks scherpe acties en leuke inspiratie tips is Albeka Hendrik Ido Ambacht toonaangevend op het gebied van kantoormeubilair.

In de showroom van Hendrik Ido Ambacht krijg je uitstekende service en hulp bij je keuze. Met gespecialiseerde verkoopadviseurs zijn we in staat je te inspireren en te adviseren in je keuze. Ook bieden wij je de mogelijkheid om een offerte op maat te laten maken. Wil je het liefst je meubilair gelijk meenemen? Vraag dit aan onze verkopers. In veel gevallen is dit mogelijk. Projectinrichting nodig? Of wil je een advies voor de inrichting? Bij Albeka Hendrik Ido Ambacht zijn adviseurs aanwezig die je hierin op een degelijke manier kunnen adviseren en begeleiden. Ook kan je kantoor- of bedrijfsruimte geheel op een professionele manier 3D worden ingetekend! De showroom is makkelijk te bereiken en biedt ruime parkeergelegenheid. Ook is er de mogelijkheid om je elektrische auto kosteloos op te laden.

Historie

In juli 2004 is de eerste vestiging van Albeka geopend in Alblasserdam. Na een stormachtige groei is er in 2006 besloten om een extra vestiging te openen in Nieuwegein. In 2008 is er vanwege de groei besloten om 3 opslag loodsen in Alblasserdam onder te brengen in 1 opslag loods van 1800 m2. Deze bevindt zich direct achter de showroom. In 2012 is er een zeer grondige verbouwing van de showroom geweest. Inmiddels is vestiging Alblasserdam verhuisd naar Hendrik Ido Ambacht, waar ruimte genoeg is om zowel de het inkoop, als het verkoopgedeelte onder te brengen.

Stappen naar de toekomst

De vestiging in Alblasserdam waar het allemaal mee begon is sinds 25 april 2016 verhuisd naar een gerenoveerd en vernieuwd pand aan de Noordeinde 206 in Hendrik Ido Ambacht. Dat is een prachtige stap naar de toekomst. Het pand heeft alles waar Albeka naar op zoek was. Een groot, ruim opgezet magazijn van circa 7000 m2 en een prachtige showroom vol gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. In het voormalige Bruynzeelpand heeft Albeka Hendrik Ido Ambacht alles tot haar beschikking om je van a tot z te ontzorgen op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoorinrichting. We verwelkomen je graag in onze vernieuwde vestiging in Hendrik Ido Ambacht. Het adres is: Noordeinde 206, 3341 LW Hendrik Ido Ambacht.

Albeka levert alles op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen en magazijninrichting. Met eigen montageteams leveren en monteren wij alles bij je op locaties. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie ons assortiment te bekijken.