LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Showroom Nieuwegein - Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair.

Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka Nieuwegein vind je ruim 700m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Gelderland, Utrecht en Overijssel biedt onze showroom Nieuwegein een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.

 

Showroom Nieuwegein

Nieuwegein

2e Regimentsdok 6
3433 KT Nieuwegein

Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag:             08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

E-mail: nieuwegein@albeka.nl
Telefoon: 030-6579720
Showroom Nieuwegein
Showroom Nieuwegein 4

Populaire categorieën

 

 

 

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

Kantoormeubilair Bezichtigen

Door de perfecte combinatie en goede inkoopvoorwaarden vind je bij Albeka altijd een zeer scherpe prijs, ongeacht in welke categorie je wat zoekt. Met merken als Ahrend, Aspa en Gispen bieden wij uitstekende kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met maandelijks scherpe acties en leuke inspiratie tips is Albeka Nieuwegein toonaangevend op het gebied van kantoormeubilair

In de showroom van Nieuwegein krijg je uitstekende service en hulp bij je keuze. Met gespecialiseerde verkoopadviseurs zijn we in staat je te inspireren en te adviseren in je keuze. Ook bieden wij je de mogelijkheid om een offerte op maat te laten maken. Wil je het liefst je meubilair gelijk meenemen? Vraag dit aan onze verkopers. In veel gevallen is dit mogelijk. Projectinrichting nodig? Of wil je een advies voor de inrichting? De verkoopadviseurs van Albeka Nieuwegein zijn gespecialiseerd om je op een degelijke manier te adviseren en begeleiden.

Albeka Nieuwegein is 1 september 2006 opgericht en is onderdeel van Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting. Door de grote vraag naar gebruikt en nieuw kantoormeubilair en magazijninrichting, zijn wij in mei 2010 verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Nieuwegein. De huidige locatie biedt een showroom en opslagcapaciteit van 2100 m2.

 

Alles op het gebied van kantoor en magazijn

Albeka Nieuwegein levert alles op het gebied van kantoor en magazijn, gebruikt en nieuw. Door een grote eigen voorraad en eigen montageteams kan er snel geleverd worden of direct afgehaald worden. Gebruikte kantoorartikelen bestaan voor 90% uit A-merken zoals Ahrend, Gispen, Mewaf, Assenburg, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.