Showroom Nieuwegein

Alles op het gebied van gebruikt en nieuw kantoormeubilair

 

 

Gesloten! Gesloten Openingstijden: 8:00 tot 17:00

Plan uw bezoek

Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woendsdag:             08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Speciale Openingstijden

1e Kerstdag 25-12 Gesloten
2e Kerstdag 26-12 Gesloten
Oudejaarsdag 31-12 Gesloten
Nieuwjaarsdag 01-01 Gesloten

Contactgegevens

Plaats: Nieuwegein
Adres:  Van Mussenbroekbaan 3A
Postcode:              3439 MX
E-mail: nieuwegein@albeka.nl
Telefoon: 030-6579720

Service

✓ Komt u rond etenstijd? Er liggen lunchbonnen voor u klaar!
✓ Komt u met openbaar vervoer? Wij pikken u op: 030-6579720

Showroom Nieuwegein

Showroom Nieuwegein 1Showroom Nieuwegein 2Showroom Nieuwegein 3Showroom Nieuwegein 4

 

Voordelen Albeka Showroom Nieuwegein

   

__________________________________________________________________________________


Albeka Nieuwegein

Albeka Nieuwegein bezit ruim 700m2 showroom inspiratie! Eenvoudig en makkelijk bereikbaar vanuit de regio Amsterdam, Utrecht en Gelderland, biedt onze showroom Nieuwegein een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets, duurzaam hergebruikt meubiliair en nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden. Vestiging Nieuwegein levert in het Noorden van Nederland in de provincies Friesland, Groningen, Drente en Overijssel snel binnen 2-8 werkdagen. 


Door de perfecte combinatie en goede inkoopvoorwaarden vindt u bij Albeka altijd een zeer scherpe prijs, ongeacht in welke categorie u wat zoekt. Met merken als Ahrend, Aspa en Gispen bieden wij uitstekende kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met maandelijks scherpe acties en leuke inspiratie tips is Albeka Nieuwegein toonaagevend op het gebied van kantoormeubilair.


In de shworoom van Nieuwegein krijgt u uitstekende service en hulp bij uw keuze. Met gespecialiseerde verkoopadviseurs zijn we in staat u te inspireren en adviseren in uw keuze. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een offerte op maat te laten maken. Wilt u het liefst uw meubilair gelijk meenemen? Vraag dit aan onze verkopers, in veel gevallen is dit mogelijk. Projectinrichting nodig, of wilt een advies in de inrichting? De verkoopadviseurs van Albeka Nieuwegein zijn gespecialiseerd om u op een degelijke manier te adviseren en begeleiden. 

Albeka Nieuwegein is 1 september 2006 opgericht en is onderdeel van Albeka kantoor en bedrijfsinrichting. Door de grote vraag naar gebruikt en nieuw kantoormeubilair en magazijninrichting, zijn wij in mei 2010 verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Nieuwegein. De huidige locatie biedt een showroom en opslagcapaciteit van 2100 m2. 

 

Alles op het gebied van kantoor en magazijn

Albeka Nieuwegein levert alles op het gebied van kantoor en magazijn, gebruikt en nieuw. Door een eigen grote voorraad en eigen montage teams kan er snel geleverd worden of direct afgehaald worden. Gebruikte kantoormeubelen bestaan voor 90% uit A-merken zoals AhrendGispen, Mewaf, Assenburg, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

 

Bekijk de 360° view van de showroom > 

 

 

 

Generator Google Map