Showroom Nieuwegein - Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair.

Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka kantoormeubelen specialist in Nieuwegein vind je ruim 700m2 circulaire hub bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Gelderland, Utrecht en Overijssel biedt onze circulaire hub in Nieuwegein een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de hub te vinden.

Nieuwegein

2e Regimentsdok 6
3433 KT Nieuwegein

Openingstijden

  • Maandag:12:00 - 17:00
  • Dinsdag:08:30 - 17:00
  • Woensdag:08:30 - 17:00
  • Donderdag:08:30 - 17:00
  • Vrijdag:08:30 - 17:00
  • Zaterdag:Gesloten
  • Zondag:Gesloten

Contactgegevens

E-mail: nieuwegein@albeka.nl

Telefoon: 030-6579720

 

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak!

Kantoormeubilair bezichtigen

Je bent van harte welkom in onze circulaire hubs in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Op alle vestigingen van Albeka kun je op je gemak even rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Wellicht kunnen we je inspireren met nieuwe ideeën en verfrissende concepten. Ook wel een makkelijke bijkomstigheid, het kunnen testen van bijvoorbeeld een bureaustoel. Hoe goed die er ook uitziet op de website, je kunt niet weten hoe hij zit totdat je hem in het echt hebt aangevoeld. Twijfel dus zeker niet om het zitcomfort van onze kwaliteitsstoelen op de proef te komen nemen.

Albeka Nieuwegein is 1 september 2006 opgericht en is onderdeel van Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting. Door de grote vraag naar gebruikt en nieuw kantoormeubilair en magazijninrichting, zijn wij in mei 2010 verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Nieuwegein. De huidige locatie biedt een circulaire hub en opslagcapaciteit van maar liefst 2100 m2!

Alles op het gebied van kantoor en magazijn

Albeka Nieuwegein levert alles op het gebied van kantoor en magazijn, gebruikt en nieuw. Door een grote eigen voorraad en eigen montageteams kan er snel geleverd worden of direct afgehaald worden. Gebruikte kantoorartikelen bestaan voor 90% uit A-merken zoals Ahrend, Gispen, Mewaf, Assenburg, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

Nieuw kantoormeubilair

Tweedehands kantoormeubilair