Showroom Zoetermeer - Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair.

Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka Zoetermeer vind je ruim 700m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit Zuid- en Noord Holland biedt onze showroom Zoetermeer een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.


Showroom Zoetermeer

Zoetermeer

Voltastraat 1
2721 KT Zoetermeer

Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag:             08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

E-mail: zoetermeer@albeka.nl
Telefoon: 079-3436931
Showroom Zoetermeer 1
Showroom Zoetermeer 4

Populaire categorieën

 

 

 

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

Kantoormeubilair Bezichtigen

Albeka Zoetermeer levert alles op het gebied van kantoor, kantine, bedrijf en magazijn, zowel gebruikt als nieuw. Door een grote voorraad en eigen montage teams zal er altijd iets voor u te vinden zijn en kan er snel en vakkundig geleverd worden of direct afgehaald worden. Onze gebruikte kantoormeubelen bestaan voor 90% uit eerste klas A-merken zoals AhrendGispen, Mewaf, Assenburg, Aspa, Vitra, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

De showroom in Zoetermeer is elke dag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. U bent op alle andere dagen uiteraard van harte welkom in onze showroom, om onder het genot van een bakje koffie ons assortiment rustig te bekijken! Ook is de showroom makkelijk te bereiken en biedt onze vestiging in Zoetermeer ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om je elektrische auto kosteloos op te laden.

Met vriendelijke groet en tot ziens in onze showroom!