Showroom Zoetermeer - Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair.

Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka kantoormeubelen specialist in Zoetermeer vind je ruim 700m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit Zuid- en Noord Holland biedt onze showroom Zoetermeer een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.

Zoetermeer

Voltastraat 1
2721 KT Zoetermeer

Openingstijden

  • Maandag:12:00 - 17:00
  • Dinsdag:08:30 - 17:00
  • Woensdag:08:30 - 17:00
  • Donderdag:08:30 - 17:00
  • Vrijdag:08:30 - 17:00
  • Zaterdag:Gesloten
  • Zondag:Gesloten

Contactgegevens

E-mail: zoetermeer@albeka.nl

Telefoon: 079-3436931

Kantoormeubilair bezichtigen

Albeka Zoetermeer levert alles op het gebied van kantoor, kantine, bedrijf en magazijn, zowel gebruikt als nieuw. Door een grote voorraad en eigen montage teams zal er altijd iets voor u te vinden zijn en kan er snel en vakkundig geleverd worden of direct afgehaald worden. Onze gebruikte kantoormeubelen bestaan voor 90% uit eerste klas A-merken zoals AhrendGispen, Mewaf, Assenburg, Aspa, Vitra, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Op alle vestigingen van Albeka kun je op je gemak even rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Wellicht kunnen we je inspireren met nieuwe ideeën en verfrissende concepten. Ook wel een makkelijke bijkomstigheid, het kunnen testen van bijvoorbeeld een bureaustoel. Hoe goed die er ook uitziet op de website, je kunt niet weten hoe hij zit totdat je hem in het echt hebt aangevoeld. Twijfel dus zeker niet om het zitcomfort van onze kwaliteitsstoelen op de proef te komen nemen.

Met vriendelijke groet en tot ziens in onze showroom!