Soft seating

Prachtige banken voor in je wachtruimte? Unieke fauteuils in je kantooromgeving? We hebben het allemaal in ons nieuwe assortiment!

Prachtige fauteuils en banken en unieke designmeubelen uit ons duurzame, tweedehands assortiment vind je hier.

Stijlvolle soft seating

Als je op zoekt bent naar mooi en stijlvol ontvangstmeubilair dan kun je in het assortiment van Albeka je hart ophalen. Wij bieden vele soorten banken, stoelen, zitzakken, banken en veel meer items waarmee je het interieur compleet kunt maken. In je ontvangstruimte wil je vooral meubels waarmee je een visitekaartje afgeeft voor jouw bedrijf en waar je je gasten met een goed gevoel mee kunt ontvangen!

Tweedehands

Prachtige gebruikte soft seating

Gebruikte soft seating

Stijlvolle soft seating van degelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs? Dan kun je met ons gebruikte assortiment nooit een verkeerde keuze maken. Met prachtige banken en fauteuils van de allerbeste A- en designermerken is dit assortiment uitstekend voor degene die op zoek is naar een uniek meubelstuk voor in zijn of haar loungeruimte.

Best verkochte soft seating

Advies voor je ontvangst ruimte

In ons online assortiment vind je slechts een deel van alle mogelijkheden. Ook kan het zijn dat je graag wat meer advies wil, over de stijl, of over de producten. Albeka heeft de capaciteiten in huis om aan jouw vraagstukken te voldoen. Vraag gratis interieuradvies aan voor jullie ontvangstruimte en ontvang een 3D tekening op maat, of kom langs in een van onze showrooms en bespreek met een van onze adviseurs alle mogelijkheden.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!