Stoelen

 

Uitgelichte Bureaustoelen Vind jij het ook belangrijk om je met je bedrijf samen in te zetten voor het milieu?

 

 

Bureaustoelen

U vindt in bij Albeka een ruim assortiment bureaustoelen van uitstekende kwaliteit die snel leverbaar zijn. Op een goede bureaustoel werk je prettig en zit je comfortabel. Want als je lekker zit, zal de arbeidsproductiviteit ook omhoog gaan, omdat je geen last krijgt van een zere nek, of een zere rug. Praktisch al onze bureaustoelen hebben instelbare functies, zoals 3 of 4d armleggers, instelbare zit- en leuninghoogte, zitdiepte en meer handige opties. Uiteraard zijn er diverse ergonomische bureaustoelen te vinden, die ook voldoen aan NEN en NPR normeringen. Op deze manier kunt u de perfect bureaustoel vinden zowel voor kantoor, de directie, of de thuiswerker.

Vergaderstoelen

Vergaderen jullie veel? Of wil je een ruimte creëren waar je eens rustig kunt overleggen, of jezelf kunt afzonderen? Dan is het een handig idee om mooie vergaderstoelen uit te zoeken die passen binnen de ruimte. Let altijd op de kleur, maar ook op het comfort. Zit het lekker en past de kleur in de ruimte? Geeft het de uitstraling die je wilt? Uiteraard kunt u bij Albeka terecht voor degelijk stijl- en zitadvies. Eens lekker staand vergaderen? Dit kan natuurlijk ook. Probeer dan eens een dynamische stoel of een bureaufiets. Dit is effectief en goed voor je lichaam.

Zaal- en kerkstoelen

Voor een conferentie- of voor vergaderzaal zijn de zaal- en kerkstoelen stoelen uitermate geschikt. De stoelen zijn niet alleen uitgezocht op het ontwerp, maar juist ook om het gebruikers gemak. Uiteindelijk wil je dat deze stoelen makkelijk verhuisd , of eenvoudig geschakeld of opgestapeld kunnen worden. De stoelen zijn natuurlijk ook prima om op te zitten. Wil je stof, of liever kunststof om het makkelijk schoon te maken? U kunt dit allemaal vinden in ons uitgebreide assortiment.

 

 

Lekker Luxe, of een beetje alternatief? Om eens lekker anders te zitten, zoals een beetje luxe, of juist een beetje alternatief, biedt Albeka toffe designstoelen en frisse barkrukken.

 

 

Actief en ergonomisch zitten?

Zoek je een manier om ergonomisch of juist actiever te zitten? Bekijk onze aanbevelingen.

 

 

Kantinestoelen

De kantinestoel is een stoel die precies past bij de kantine. Het is bij deze stoelen belangrijk dat ze gestapeld kunnen worden, makkelijk en breed kunnen worden ingezet en uiteraard lekker op gezeten kan worden. Kantinestoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten varianten, zowel stof, kunststof als leer is mogelijk. Comfort is ook niet onbelangrijk in de kantine. Werknemers moeten lekker kunnen ontspannen om weer wat energie op te doen op de werkvloer. Speel ook eens met verschillende kleuren stoelen, dit kan uw kantine net die juiste frisse aanblik geven.

Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt en geschikt voor op de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een laboratorium, aan de lopende band, of in de winkel. Deze stoelen zijn makkelijk inzetbaar en zijn zo gemaakt om bepaalde werkzaamheden op een ergonomische en voor het lichaam ontspannen manier uit te voeren. Iedere werkvloer vraagt om een andere toepassing, zorg daarom dat u de stoel uitzoekt die precies past bij uw werksituatie.

Designstoelen

Tegenwoordig biedt Albeka ook een mooi assortiment designstoelen. Wij bieden gebruikt design, maar ook nieuw design van bijvoorbeeld merken als Scab Design en Queeboo. Designstoelen zijn vaak zeer fraai om te zien en er is rekening gehouden met duurzaamheid een maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bekijk snel ons topassortiment design om een indruk te krijgen van wat mogelijk is.

Hergebruikt & Refurbished

Steeds meer mensen en bedrijven zien het belang van duurzame ontwikkeling, waardoor hergebruikte producten niet meer worden gezien als ‘oud’, maar als een serieuze optie en keuze ten opzichte van nieuw. Door het aanschaffen van gebruikte stoelen draag jij daar aan bij. Bij Albeka willen we het milieu een handje helpen, en dat doen we door het hergebruiken van bureaustoelen, vergaderstoelen, noem maar op. De stoelen die we verkopen zijn nog steeds zo goed als nieuw, nadat ze een behandeling hebben ondergaan wanneer nodig. De gebruikte stoelen van Albeka worden refurbished en worden wanneer nodig opnieuw gestoffeerd.

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms