Stoelen

Stoelen voor op kantoor, in de vergaderruimte of in de lunch room! In ons nieuwe assortiment vind je alle stoelen.

Shop al onze duurzame stoelen uit ons tweedehands assortiment hier.

Type stoelen

Voor een degelijke bureaustoel kun je altijd bij Albeka terecht. Maar ook voor stoelen in je kantine ben je bij Albeka altijd aan het juiste adres. In dit assortiment vind je handige, vaak stapelbare stoelen die je makkelijk kunt schoonmaken en bijhouden. Ben je op zoek naar goede kantoorstoelen voor in een zaal of aula? In ons ruime assortiment zaalstoelen vind je goede stapel- of inklapbare stoelen voor een goede prijs. Laat die vrijmibo maar komen want we hebben ook te gekke barkrukken in ons assortiment. Wacht niet langer en laat je verassen door wat ons uitgebreide assortiment stoelen allemaal te bieden heeft.

Tweedehands

Gave gebruikte vergaderstoelen

Gebruikte vergaderstoelen

Heb jij wat minder over voor een degelijke vergaderstoel? Dan is ons gebruikte assortiment de uitkomst. In ons tweedehands assortiment hebben we A-merk vergaderstoelen met een leuk prijskaartje. Bovendien is kiezen voor een gebruikte vergaderstoel ook nog eens lekker duurzaam. De stoel wordt namelijk opnieuw ingezet en dus hergebruikt!

Best verkochte stoelen

Er is nog meer!

Je leest het goed; er is nog meer, veel meer! Zo hebben we een prachtig aanbod met nieuwe designstoelen van het merk Scab. Een prachtig merk waar functionaliteit, degelijke kwaliteit en Italiaans design samenkomen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment soft seating met de mooiste banken en fauteuils voor je ontvangstruimte. Heb jij een kantoorbaan maar kun je eigenlijk niet stilzitten? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod zitballen. Deze zitballen forceren je om te bewegen terwijl jij aan het werk bent. Ideaal toch? Schuif jij graag tijdens het werk even bij je collega aan? Dan is een hocker of poefje bij de werkplek geen overbodige luxe!

Tweedehands

Gebruikte en refurbished bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen

Wil jij graag lekker zitten voor een scherpe prijs? Shop dan een gebruikte of zelfs refurbished bureaustoel. Bureaustoelen uit ons gebruikte assortiment zijn van degelijke kwaliteit en zijn uitsluitend van de beste A-merken. Ook hebben we refurbished bureaustoelen. Deze bureaustoelen zijn functioneel nog helemaal in orde maar konden wel een nieuwe stoffering gebruiken. Door ze dus van een nieuwe stoffering te voorzien zijn ze weer helemaal de oude en kunnen  ze weer jaren mee!

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!

Kantoorstoelen voor achter een bureau

Je vindt bij Albeka een ruim assortiment bureaustoelen van uitstekende kwaliteit met snel leverbare producten. Op een goede kantoorstoel achter je bureau werk je prettig en zit je comfortabel. Want als je lekker zit, zal de arbeidsproductiviteit ook omhoog gaan, omdat je geen last krijgt van een pijnlijke nek, of een zere rug. Praktisch al onze bureaustoelen hebben instelbare functies, zoals 3d of 4d armleggers, een instelbare zit- en leuninghoogte, zitdiepte en meer handige opties. Uiteraard zijn er diverse ergonomische kantoorstoelen voor achter je bureau te vinden, die ook voldoen aan NEN en NPR normeringen. Op deze manier kun je de perfecte bureaustoel vinden voor kantoor, de directie, of thuiswerkplek.

Kantoorstoelen voor een vergadering

Vergaderen jullie veel? Of wil je een ruimte creëren waar je eens rustig kunt overleggen, of jezelf kunt afzonderen? Dan is het een handig idee om mooie vergaderstoelen uit te zoeken die passen binnen de ruimte. Let altijd op de kleur, maar ook op het comfort. Zit het lekker en past de kleur in de ruimte? Geeft het de uitstraling die je wilt? Uiteraard kun je bij Albeka terecht voor degelijk stijl- en zitadvies. Eens lekker staand vergaderen? Dit kan natuurlijk ook. Probeer dan eens een dynamische stoel of de bureaufiets. Dit is effectief en goed voor je lichaam.

Kantoorstoelen voor zalen, conferenties en kerken

Voor een conferentie- of vergaderzaal zijn de zaalstoelen uitermate geschikt. Deze stoelen zijn niet alleen uitgezocht op het ontwerp, maar juist ook om het gebruikers gemak. Uiteindelijk wil je dat deze stoelen voor de kerk of zaal makkelijk te verplaatsten zijn , of eenvoudig geschakeld of opgestapeld kunnen worden. De stoelen zijn natuurlijk ook prima om op te zitten. Wil je stof, of liever kunststof om het makkelijk schoon te maken? Je kunt het allemaal vinden in ons uitgebreide assortiment.

Kantoorstoelen voor de kantine

De kantoorstoel voor de kantine is een stoel die precies past bij de kantine. Het is bij deze stoelen belangrijk dat ze gestapeld kunnen worden, makkelijk en breed kunnen worden ingezet en uiteraard lekker op gezeten kan worden. Kantinestoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten varianten, zowel stof, kunststof als leer is mogelijk. Comfort is ook niet onbelangrijk in de kantine. Werknemers moeten lekker kunnen ontspannen om weer wat energie op te doen op de werkvloer. Speel ook eens met verschillende kleuren stoelen, dit kan jullie kantine net die juiste frisse aanblik geven.

Kantoorstoelen voor de werkplaats

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt en geschikt voor op de werkvloer. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een laboratorium, aan de lopende band, of in de winkel. Deze stoelen zijn makkelijk inzetbaar en zijn zo gemaakt om bepaalde werkzaamheden op een ergonomische en voor het lichaam ontspannen manier uit te voeren. Iedere werkvloer vraagt om een andere toepassing, zorg daarom dat je een stoel uitzoekt die precies past bij jouw werksituatie.

Design kantoorstoelen

Als het om uitstraling gaat, hebben we bij Albeka ook een mooi design assortiment om eens in rond te snuffelen. Wij bieden gebruikt design, maar ook nieuw design van bijvoorbeeld merken als Scab Design, VanEsch en Queeboo. Designstoelen zijn vaak zeer fraai om te zien en er is rekening gehouden met duurzaamheid een maatschappelijk verantwoord ondernemen en is tijdloos. Bekijk snel ons top assortiment design om een indruk te krijgen van wat mogelijk is.

Tweedehands kantoorstoelen

Kies je graag voor duurzaam? Dan zijn tweedehands kantoorstoelen een absolute must. Op het vlak van ddurzaamheid is refrubishen of het hergebruiken van producten een van de beste keuzes. En dat niet alleen. Tweedehands kantoorstoelen zijn ook nog eens erg aantrekkelijk in prijs. Je koopt bekende merken oor een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.