Designstoelen speciaal voor de liefhebber!

Bekijk het aanbod
Bekijken

Bekijk ons assortiment barkukken voor kantine, horeca en meer!

Bekijken

Kies een goede werkstoel om uw werkzaamheden probleemloos en flexibel uit te voeren.

Bekijk het assortiment

Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen van A+ merken!

Duurzaam hergebruikt
Bekijken >

Stoelen

Laat u inspireren! Voor uw kantoor, of bedrijfsruimte biedt Albeka een prachtig assortiment stoelen aan. We bieden de mooiste stoelen, maar ook met ultiem comfort. Op kantoor, de vergaderruimte, of op welke plek ook is het niet alleen belangrijk om een mooi ontwerp te hebben, maar juist ook om lekker en comfortabel op te zitten. Albeka denk echt met u mee als het gaat om deze factoren. Een mooie uitstraling, maar ook gewoon lekker zitten. Wij bieden diverse soorten stoelen aan, lees hieronder meer over de verschillen.

Bureaustoelen

U vindt in bij Albeka een ruim assortiment bureaustoelen van uitstekende kwaliteit die snel leverbaar zijn. Op een goede bureaustoel werk je prettig en zit je comfortabel. Want als je lekker zit, zal de arbeidsproductiviteit ook omhoog gaan, omdat je geen last krijgt van een zere nek, of een zere rug. Praktisch al onze bureaustoelen hebben instelbare functies, zoals 3 of 4d armleggers, instelbare zit- en leuninghoogte, zitdiepte en meer handige opties. Uiteraard zijn er diverse ergonomische bureaustoelen te vinden, die ook voldoen aan NEN en NPR normeringen. Op deze manier kunt u de perfect bureaustoel vinden zowel voor kantoor, de directie, of de thuiswerker.

Vergaderstoelen

Vergaderen jullie veel? Of wil je een ruimte creëren waar je eens rustig kunt overleggen, of jezelf kunt afzonderen? Dan is het een handig idee om mooie vergaderstoelen uit te zoeken die passen binnen de ruimte. Let altijd op de kleur, maar ook op het comfort. Zit het lekker en past de kleur in de ruimte? Geeft het de uitstraling die je wilt? Uiteraard kunt u bij Albeka terecht voor degelijk stijl- en zitadvies. Eens lekker staand vergaderen? Dit kan natuurlijk ook. Probeer dan eens een dynamische stoel of een bureaufiets. Dit is effectief en goed voor je lichaam.

Zaal- en kerkstoelen

Voor een conferentie- of voor vergaderzaal zijn de zaal- en kerkstoelen stoelen uitermate geschikt. De stoelen zijn niet alleen uitgezocht op het ontwerp, maar juist ook om het gebruikers gemak. Uiteindelijk wil je dat deze stoelen makkelijk verhuisd , of eenvoudig geschakeld of opgestapeld kunnen worden. De stoelen zijn natuurlijk ook prima om op te zitten. Wil je stof, of liever kunststof om het makkelijk schoon te maken? U kunt dit allemaal vinden in ons uitgebreide assortiment.

Kantinestoelen

De kantinestoel is een stoel die precies past bij de kantine. Het is bij deze stoelen belangrijk dat ze gestapeld kunnen worden, makkelijk en breed kunnen worden ingezet en uiteraard lekker op gezeten kan worden. Kantinestoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten varianten, zowel stof, kunststof als leer is mogelijk. Comfort is ook niet onbelangrijk in de kantine. Werknemers moeten lekker kunnen ontspannen om weer wat energie op te doen op de werkvloer. Speel ook eens met verschillende kleuren stoelen, dit kan uw kantine net die juiste frisse aanblik geven.

Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt en geschikt voor op de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een laboratorium, aan de lopende band, of in de winkel. Deze stoelen zijn makkelijk inzetbaar en zijn zo gemaakt om bepaalde werkzaamheden op een ergonomische en voor het lichaam ontspannen manier uit te voeren. Iedere werkvloer vraagt om een andere toepassing, zorg daarom dat u de stoel uitzoekt die precies past bij uw werksituatie.

Designstoelen

Tegenwoordig biedt Albeka ook een mooi assortiment designstoelen. Wij bieden gebruikt design, maar ook nieuw design van bijvoorbeeld merken als Scab Design en Queeboo. Designstoelen zijn vaak zeer fraai om te zien en er is rekening gehouden met duurzaamheid een maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bekijk snel ons topassortiment design om een indruk te krijgen van wat mogelijk is.

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms