Stoelen

Op zoek naar mooie stoelen voor kantoor? Je vindt het bij Albeka. Met een zeer ruim assortiment kwaliteitsstoelen en innovatieve zitoplossingen kun je voor jouw werkplek ideale stoelen vinden, waar je lekker en ergonomisch op kunt zitten. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

 

Uitgelichte Bureaustoelen Vind jij het ook belangrijk om je met je bedrijf samen in te zetten voor het milieu?

 

 

Bureaustoelen

Je vindt bij Albeka een ruim assortiment bureaustoelen van uitstekende kwaliteit met snel leverbare producten. Op een goede bureaustoel werk je prettig en zit je comfortabel. Want als je lekker zit, zal de arbeidsproductiviteit ook omhoog gaan, omdat je geen last krijgt van een pijnlijke nek, of een zere rug. Praktisch al onze bureaustoelen hebben instelbare functies, zoals 3d of 4d armleggers, een instelbare zit- en leuninghoogte, zitdiepte en meer handige opties. Uiteraard zijn er diverse ergonomische bureaustoelen te vinden, die ook voldoen aan NEN en NPR normeringen. Op deze manier kun je de perfecte bureaustoel vinden voor kantoor, de directie, of thuiswerkplek.

Vergaderstoelen

Vergaderen jullie veel? Of wil je een ruimte creëren waar je eens rustig kunt overleggen, of jezelf kunt afzonderen? Dan is het een handig idee om mooie vergaderstoelen uit te zoeken die passen binnen de ruimte. Let altijd op de kleur, maar ook op het comfort. Zit het lekker en past de kleur in de ruimte? Geeft het de uitstraling die je wilt? Uiteraard kun je bij Albeka terecht voor degelijk stijl- en zitadvies. Eens lekker staand vergaderen? Dit kan natuurlijk ook. Probeer dan eens een dynamische stoel of een bureaufiets. Dit is effectief en goed voor je lichaam.

Zaalstoelen & kerkstoelen

Voor een conferentie- of vergaderzaal zijn de zaalstoelen uitermate geschikt. De stoelen zijn niet alleen uitgezocht op het ontwerp, maar juist ook om het gebruikers gemak. Uiteindelijk wil je dat deze stoelen makkelijk verplaatst , of eenvoudig geschakeld of opgestapeld kunnen worden. De stoelen zijn natuurlijk ook prima om op te zitten. Wil je stof, of liever kunststof om het makkelijk schoon te maken? Je kunt het allemaal vinden in ons uitgebreide assortiment.

 

 

Lekker Luxe, of een beetje alternatief? Om eens lekker anders te zitten, zoals een beetje luxe, of juist een beetje alternatief, biedt Albeka toffe designstoelen en frisse barkrukken.

 

 

Actief en ergonomisch zitten?

Zoek je een manier om ergonomisch of juist actiever te zitten? Bekijk onze aanbevelingen.

 

 

Kantinestoelen

De kantinestoel is een stoel die precies past bij de kantine. Het is bij deze stoelen belangrijk dat ze gestapeld kunnen worden, makkelijk en breed kunnen worden ingezet en uiteraard lekker op gezeten kan worden. Kantinestoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten varianten, zowel stof, kunststof als leer is mogelijk. Comfort is ook niet onbelangrijk in de kantine. Werknemers moeten lekker kunnen ontspannen om weer wat energie op te doen op de werkvloer. Speel ook eens met verschillende kleuren stoelen, dit kan jullie kantine net die juiste frisse aanblik geven.

Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt en geschikt voor op de werkvloer. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een laboratorium, aan de lopende band, of in de winkel. Deze stoelen zijn makkelijk inzetbaar en zijn zo gemaakt om bepaalde werkzaamheden op een ergonomische en voor het lichaam ontspannen manier uit te voeren. Iedere werkvloer vraagt om een andere toepassing, zorg daarom dat je een stoel uitzoekt die precies past bij jouw werksituatie.

Designstoelen

Als het om uitstraling gaat, hebben we bij Albeka ook een mooi design assortiment om eens in rond te snuffelen. Wij bieden gebruikt design, maar ook nieuw design van bijvoorbeeld merken als Scab Design, VanEsch en Queeboo. Designstoelen zijn vaak zeer fraai om te zien en er is rekening gehouden met duurzaamheid een maatschappelijk verantwoord ondernemen en is tijdloos. Bekijk snel ons top assortiment design om een indruk te krijgen van wat mogelijk is.

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms