Stoelen gebruikt

Prachtige stoelen voor een scherpe prijs! Al onze gebruikte stoelen vind je hier.

Stoelen nodig voor in je vergaderruimte? Ons duurzame tweedehands aanbod shop je hier!

Groot aanbod tweedehands stoelen

Naast dat ons nieuwe assortiment gevuld is met talloze stoelen voor op kantoor, is ook ons tweedehands aanbod voorzien van heel veel prachtige stoelen. In ons gebruikte assortiment vind je handige stoelen en barkrukken voor in je kantine, vergaderstoelen voor in je conference room en de mooiste designstoelen. Bovendien tref je in ons gebruikte aanbod altijd de beste A-merken en de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan Ahrend, Arper, Haworth, Vitra en nog veel meer!

Nieuw

Groot assortiment nieuwe stoelen

Nieuwe stoelen

Naast de uitstekende duurzame, gebruikte oplossingen die je vind in ons tweedehands assortiment, kun je bij Albeka ook terecht voor nieuwe stoelen. Ons nieuwe assortiment staat gevuld met de mooiste vergaderstoelen, trendy kantinestoelen, handige zaalstoelen en nog veel meer. Ontdek het nu!

Best verkochte stoelen

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!