Gratis interieuradvies

Vind jij het lastig om de kantoorindeling te bepalen, producten te kiezen of kleuren te combineren? Dan biedt Studio Albeka de oplossing voor jou! Studio Albeka maakt en realiseert samen met jou een prachtig 2D of 3D interieurontwerp, met daarbij een productpresentatie en indien nodig een vloer- en kleurenplan. De studio werkt haar plannen uit vanuit drie speerpunten: uniek, duurzaam en compleet. Studio Albeka geeft niet alleen advies maar realiseert ook complete ontwerpen, denk hierbij naast kantoormeubilair ook aan: schilderwerk, wand- en vloerafwerking, keuken, verlichting, planten, accessoires en signing. Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n plan? Vul hiernaast het aanvraagformulier in en Studio Albeka neemt contact met je op.

Vraag gratis interieuradvies aan.

Binnen 1 werkdag reactie.

Uniek

Je kunt van Studio Albeka verwachten dat er een element in het interieurontwerp zit wat zowel voor jou als voor ons uniek is. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze unieke oplossingen.

Compleet

Als een interieuradvies niet geheel wordt uitgevoerd, gaat dit ten koste van het resultaat. We komen het liefst met volledige oplossingen en adviezen en kunnen niet wachten om deze dan ook met succes te realiseren. We werken daarom met een shoppinglist, wat betekent dat we de producten die jij aandraagt ook meenemen in het ontwerp. Dit kunnen producten zijn van bijvoorbeeld Vitra, Bol of Loods 5. Vervolgens faciliteren door het product voor je te kopen en te leveren. Zo komen we samen tot een compleet resultaat.

Duurzaam

Kiezen voor Studio Albeka betekent kiezen voor duurzaam. Duurzaam inrichten kan op de meest uiteenlopende manieren. Denk bijvoorbeeld aan hergebruik, repurpose en refurbishment met onze of jouw huidige producten. Daarnaast kan dit natuurlijk ook met nieuw meubilair. Als we je nieuw meubilair adviseren, letten we op kwaliteit, modulariteit, gebruik van grondstoffen, herkomst, hergebruikpotentie en terugkoopgarantie. Kortom; we adviseren je altijd met het oog op de toekomst.

Team

Studio Albeka realiseert projecten met een team van in-huis experts, partners en natuurlijk jou als klant. Je staat altijd in direct contact met onze vaste projectadviseur. We hebben een lange historie met partners voor onder andere signing, schilderwerk, vloerbedekking, planten en refurbishing.

Hoe gaan we te werk?

1. Eerste ontmoeting

Tijdens de eerste ontmoeting stellen we ons voor en gaan we het gesprek met je aan. Tijdens het gesprek hebben wij het over: jou, het bedrijf, de mogelijke toekomstige groei, je wensen en eventuele eisen. Verder kijken we graag wat de mogelijkheden zijn om zowel jullie als ons DNA te verwerken in het ontwerp.

2. Naar de tekentafel

Nadat wij alle informatie hebben verzameld is het tijd voor ons om aan de slag te gaan! We beginnen met het opzetten van de tekening en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor de indeling en de kleur- en materiaalkeuze. Zo gaan we bijvoorbeeld in onze eigen voorraad op zoek naar toffe producten voor op jullie kantoor.

3. Ontwerp

Wanneer ons plan helemaal compleet is, komen we deze vol trots bij je presenteren. Hierdoor komen we erachter of het helemaal aansluit bij jullie verwachtingen en of dat er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden.  Het ontwerp bestaat uit een 2D- of 3D tekening en een productpresentatie. Afhankelijk van het eerste gesprek presenteren wij ook een vloer- en kleurenplan. In de 3D presentatie delen we het complete kantoor samen met prachtige visuals van de individuele ruimtes zelf.

4. Offerte

N.a.v. het ontwerp komen we met de offerte. Afhankelijk van de omvang van het project wordt de offerte gelijk meegenomen met de presentatie.

5. Handen uit de mouwen

Na goedkeuring gaan wij samen met ons enthousiaste team aan de slag om het project te realiseren. We regelen alles zodat jullie niets hoeven te doen. Je krijgt in samenspraak met de verkoopadviseur een planning voor de uitwerking en wanneer het project gerealiseerd gaat worden.

6. Oplevering

Het project is helemaal af! Graag komen wij nog een keer langs om het project met eigen ogen te komen bekijken en evt. projectfoto’s te maken. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld.

Projecten & Resultaten

Voor ieder project kunnen wij je voorzien van goed en degelijk advies met frisse en stijlvolle interieur ideeën. Je kunt bij ons terecht voor een kleine ruimte en een enkele stoel, tot het inrichten van een compleet kantoor. Binnen het vrijblijvende interieuradvies nemen we alle aspecten mee. Dus niet alleen de meubels, maar ook de muurbekleding, kleurstellingen, akoestische oplossingen en decoratie. Betaalbaar en duurzaam design!