Swoppers

Op zoek naar een andere, verbeterde zitervaring? Probeer de swopper! De swopper draagt bij aan een gezondere en meer dynamische werkplek. Door het gedurig verwisselen van houding zullen de spieren actief blijven en uiteindelijk ook de stabiliteit van de rug toenemen. De swopper draagt hierdoor op een positieve manier bij aan een betere werkhouding. Heb je veel last van je rug tijdens het werk? Minimaal een half uur per dag op een swopper zal de stabiliteit van je rug verbeteren en de klachten zullen afnemen.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een Swopper?

Een swopper is een zitkruk die dankzij een innovatieve 3D technologie makkelijk verandering van zithouding mogelijk maakt. Als we de swopper met bijvoorbeeld bureaustoelen vergelijken is het verschil dat je een bureaustoel instelt op je lichaam, maar bij een swopper werkt dit omgekeerd. De swopper past zich aan aan jou. Het voordeel en de kracht van de swopper ligt dus in het stabiel houden van je rugwervel. Je traint door de swopper als het ware je rug, waardoor deze sterker wordt en je een stabielere zitervaring krijgt. Op deze manier zullen je rugklachten op je werk of thuis snel afnemen. De swopper is dus een kruk die goed is voor je rug. Een mooi alternatief zijn bijvoorbeeld zitballen.

Swopper Online Kopen

Heb je last van je rug en ben je op zoek naar een swopper? Een swopper koop je makkelijk online bij Albeka. Je vindt in ons assortiment zo goed als alle varianten van de swopper. Als dealer van Aeris bieden we de mogelijkheid om je de ideale Swopper te leveren die perfect past bij je werkplek, of gewoon thuis. Behalve de zitervaring die de swopper zo uniek maakt, biedt de swopper AIR een nieuw soort, vederzacht zitcomfort dankzij zijn kussen met klimaatactieve bekleding. Het zitvlak van deze vernieuwde swopper biedt dus echt een ademende en druk-thermo gereguleerd zitten.

Advies over gezond zitten op de swopper

Wil je een swopper aanschaffen en zit je nog met diverse vragen? Stel je vragen online via de chat of bezoek een van onze showrooms. Onze gespecialiseerde verkopers kunnen je prima op weg helpen met goed zit- en swopper advies en kunnen je alles vertellen over dynamische werkplekken. Ben je een bedrijfsleider, of heb je een eigen bedrijf en wil je je werknemers een gezondere zitervaring bieden? Doe een offerte aanvraag online, of neem contact met ons op voor een offerte op maat.