ClickCease

Kantoortafels

Op zoek naar een mooie tafel voor je kantoor, kantine, of vergaderruimte? De mooiste tafels koop je bij Albeka. Je vindt vergadertafels, Kantinetafels, maar ook bijvoorbeeld bijzettafel voor in je ontvangstruimte. Of je nu een kleine tafel, of een grote conferentietafel zoekt, alles kun je eenvoudig vinden in ons online assortiment.

 

Kantoortafels voor ieder budget

Vind jij het ook belangrijk om je in te zetten voor minder CO2 uitstoot?

 

 

Kantoortafels voor iedere kamer

Kantinetafels, Statafels, vergadertafels en veel meer! Albeka heeft op iedere kantoormeubelvraag een passend antwoord. U vindt nieuwe tafels in alle soorten en maten. Selecteer desgewenst op het aantal personen, zodat u precies de juiste tafel vindt. U kunt ook eenvoudig diverse nieuwe tafel- of bureaubladen bestellen, zodat u de perfecte look krijgt voor uw kantoor of vergaderruimte. Albeka heeft meer dan 12 jaar ervaring in kantoorinrichting en biedt.

Vergadertafel bestellen

Op zoek naar een vergadertafel van 10 of misschien wel 20 personen? Albeka is de specialist! Wij bieden vergadertafels aan voor alle gelegenheden, uiteenlopend van 2-20 personen. Bij een vergadertafel is het goed om te letten hoe het in de ruimte komt te staan. Zorg dat er genoeg loopruimte om de tafel heen is. Een mooie vergadertafel geeft uw ruimte een luxe en degelijke uitstraling, waarbij u uw gasten zonder schroom kunt ontvangen. In ons assortiment vindt u diverse soorten, zoals rechte, ronde, of ovale vergadertafels. Ons assortiment is actueel en eigentijds. Bestel makkelijk en snel online in ons uitgebreide assortiment.

Zoek een tafel voor kantoor eenvoudig in ons online assortiment

In onze webshop kunt u eenvoudig de gewenste tafel, of salontafel vinden, door te filteren op merk, blad, onderstel en het aantal personen waarvoor de vergadertafel geschikt moet zijn. Voor een vergaderruimte en vergadering is het goed om te zoeken naar een stijlvolle uitstraling. Albeka biedt diverse soorten bladen, zoals Oak Light, Antraciet Eiken, Kersen Havana, Wit, Beuken en veel meer! Geef uw vergadering kleur en smaak en een rustige uitstraling, wat ook de concentratie zal bevorderen.

Degelijk assortiment kantoortafels

Binnen de categorie (vergader)tafels kunt u ook andere soorten tafels vinden, zoals een statafel, om staand te vergaderen, of Verrijdbare klaptafels, waarmee u flexibel een vergaderruimte kunt opzetten. Specifiek op zoek naar een kantinetafel? Deze kunnen ook eenvoudig gevonden worden in ons uitgebreide assortiment. Hierbij kunt u ook denken aan stapelbare, of inklapbare kantinetafels. Wij adviseren u om een mooi tafelblad te kiezen die past bij de uitstraling van de ruimte waar de tafel in geplaatst wordt. Wij bieden diverse grote en bekende tafelmerken, zoals Valk, Arca en Quadrifoglio. Wilt u advies? Kom dan langs in een van onze 3 showrooms! Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden, ook voor complete vergadersets!

 

 

Lekker Luxe, of een beetje alternatief? Om eens lekker anders te zitten, zoals een beetje luxe, of juist een beetje alternatief, biedt Albeka toffe designstoelen en frisse barkrukken.

 

 

Advies voor jouw vergaderkamer?

Wil je opnieuw inrichten en zou je dit graag willen overlaten aan een expert? Vraag gratis advies aan.

 

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms