Klaptafels

Waar koop je nu een klaptafel voor op kantoor of vergaderruimte? Bij Albeka natuurlijk! We hebben een ruim aanbod als het gaat om klaptafels voor binnen. De tafels uit ons ruime assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een strak design. Zoek eenvoudig de kleur, prijs, afmeting of het aantal zitplaatsen voor aan de tafel die je wenst. Onze stevige vergadertafels zijn ook te verkrijgen in verrijdbare variant.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verrijdbare Klaptafels

Ben je op zoek naar klaptafels of vergadertafels die je makkelijk kunt opbergen? Albeka heeft het voor je in huis. Onze zeer strakke en design klaptafels zijn makkelijk op te bergen door de tafels in te klappen en weg te rijden. In het brede assortiment klaptafels van verschillende vind je altijd de verrijdbare vergadertafel die je zoekt.

Klaptafels opzij vouwen

De klaptafels van Albeka zijn op verschillende manieren op te bergen. Ten eerste klap je onze tafels in door het blad naar de zijkant te kantelen. Op deze manier komt het tafelblad in een verticale positie in plaats van de normale horizontale ligging. Daarnaast zijn al onze klaptafels voorzien van handige wieltjes en kun je de tafels, nu eenmaal opgevouwen, handig aan de kant rijden.

Een klaptafel uitzoeken

Vind je het lastig om een klaptafel te vinden die bij jou past? Of zijn er bepaalde eisen waar de tafel aan moet voldoen? Bij Albeka weten we van alle ins and outs van klaptafels en helpen je daarom graag met het keuzeproces. We bieden namelijk ook een uitgebreide range met kantinetafels, salontafels en hoge vergadertafels, waardoor je zeker bij ons zult slagen. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Je kunt bij ons terecht in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Hier is het ook mogelijk om een dergelijke klaptafel te komen bezichtigen. Check vooraf wel altijd of het specifieke model op voorraad is. Van ons krijg je persoonlijk advies. Ben je op zoek naar een grote partij of complete vergaderopstellingen? Dan verzorgen wij voor jou een offerte op maat die passend is binnen ieder budget.