Klaptafels gebruikt

Op zoek naar tweedehands klaptafels? Albeka biedt een zeer ruim assortiment gebruikte klaptafels. De klaptafels worden door ons in partijen opgekocht, compleet gereinigd en indien nodig opgeknapt. Na deze fase worden de klaptafels tegen een zeer scherpe prijs aangeboden, waardoor je altijd verzekerd bent van een uitstekende deal! Bestel eenvoudig en snel online.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klaptafels tweedehands kopen

Zoek je naar mogelijkheden om je horecagelegenheid, of andere toepassing tegen een zeer schappelijke prijs in te richten? Bekijk en bestel dan snel gebruikte klaptafels uit ons online assortiment. Wij bieden diverse soorten klaptafels aan, waaronder standaard, maar ook verrijdbare gebruikte klaptafels. Filter op kleur, maat en prijs en vindt de tafel die bij je past! Gebruikte klaptafels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in een vast model, maar ook in verrijdbare modellen. Ook zijn er tweedehands klaptafel modellen verkrijgbaar met steigerhout. Wil je een mooie look in je vergaderruimte, dan zijn deze gebruikte tafels een echte aanrader.

Bij Albeka vind je altijd het beste voor je vergaderkamer, zoek snel in ons uitgebreide online assortiment en bestel makkelijk, veilig en snel! Heb je een horeca? Dan zijn de gebruikte klaptafels ook uitermate geschikt. Van origine is Albeka gespecialiseerd in gebruikt kantoormeubilair, maar om jou het beste te bieden bieden we ook nieuwe tafels aan. Wilt je ze eerst bekijken, of wil je graag net dat extra stukje advies? Geen probleem! Bezoek een van onze showrooms.

Bekijk ook

gebruikte vergadertafels
gebruikte kantinetafels
Complete gebruikte tafelopstellingen