Thuiswerken

Zoek jij naar het perfecte bureau voor thuis of die ene comfortabele bureaustoel om een hele dag aan te werken? Albeka heeft een ruim assortiment in thuiswerkmeubilair om jouw thuiswerkplek compleet te maken. Hieronder vind je bureaus en bureaustoelen in het juiste formaat zodat je ook aan op jouw kleine zolderkamer een thuiswerkplek volledig kan inrichten.

Thuiswerken is helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen beginnen thuis te werken. Mocht je nu zelf ook thuis gaan werken, dan is het wel belangrijk dat je beschikt over de juiste producten die nodig zijn om een geschikte thuiswerkplek voor jezelf te maken.. Hier bij Albeka hebben wij een ruim assortiment in thuiswerkmeubilair zodat je jouw thuiswerkplek compleet te maken! Wij zullen in de komende alinea’s wat meer gaan vertellen over thuiswerk bureaus en thuiswerkbureaustoelen. Ook gaan we je wat meer vertellen over accessoires die handig kunnen zijn voor wanneer je thuiswerkt!

Thuiswerken

Als je denkt aan producten voor bij het thuiswerken, dan komen de woorden ‘bureau’ of ‘bureaustoel’ waarschijnlijk als één van de eerste dingen in je op. Een stevig bureau en een stijlvolle bureaustoel zijn namelijk ook essentieel voor wanneer je thuis aan het werken bent. In ons assortiment aan bureaus en bureaustoelen bieden wij ook thuiswerkbureaus en thuiswerk bureaustoelen aan. Deze categorie producten zijn speciaal gemaakt voor alle thuiswerkers die op zoek zijn naar een bureau en bureaustoel voor bij hem of haar thuis!

Thuiswerk bureaus

Onze thuiswerkbureaus zijn gemaakt om jou te voorzien van een goed, stevig bureau voor wanneer je thuiswerkt. De meeste thuiswerkbureaus hebben een rechthoekig tafelblad met een twee- of vierpotig onderstel. Deze thuiswerkbureaus zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren bladen waaronder de kleuren: Oak light, acacia, eiken naturel, kersen havanna, antraciet eiken, wit en maracai bo. Verder kan je naast het type blad ook in de meeste gevallen zelf de kleur van het type onderstel uitkiezen. De kleuren waar je uit kan kiezen, zijn wit, aluminium en zwart.

Thuiswerk bureaustoelen

Naast onze thuiswerkbureaus wil je natuurlijk ook graag een bureaustoel hebben waar je op kan zitten terwijl je aan het hard thuis aan het werken bent. Daarom hebben wij ook binnen ons assortiment aan bureaustoelen ook een categorie met thuiswerk bureaustoelen. De thuiswerk bureaustoelen zijn een select aantal bureaustoelen die wij hebben uitgekozen die ideaal zijn voor jouw thuiswerkplek. Deze thuiswerk bureaustoelen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten.

Thuiswerkplekken

Wanneer je een thuiswerkplek wil maken voor jezelf, dan heb je hier een aantal producten voor nodig. De thuiswerk bureaus en thuiswerk bureaustoelen hebben we net aan je laten zien. Beide categorie producten kun je plaatsen zodat jouw het stuk meer gaat lijken op jouw eigen thuiskantoor. Nu je dus een stevig bureau en een stijlvolle bureaustoel in bezit hebt, kan je jouw thuiswerkplek nog gaan verbeteren door het toevoegen van accessoires.

Monitorarmen

Heb je een computer en wil je dat het beeldscherm boven jouw bureau hangt? Dan kan het nuttig zijn om ervoor te kiezen om jouw beeldscherm op te hangen aan een monitorarm. Monitorarmen steunen het beeldscherm van jouw computer zodat het rechtop blijft staan.

Laptopstandaards   

Wanneer je met een laptop thuis aan het werken bent, heb je geen monitorarm nodig. Dan kan je beter een laptopstandaard aanschaffen. Laptopstandaards zijn verstelbaar zodat je jouw laptop in de ideale stand voor jezelf kan neerzetten zodat je pijnklachten in je nek en rug zal voorkomen.

Bureaulampen

In de loop van het najaar merk je altijd goed dat de zon later opkomt en het sneller donker wordt. Daarom is het handig als je beschikt over een bureaulamp die schijnt in de ochtend en op het einde van de middag als je hard aan het werken bent. In ons assortiment aan kantoorverlichting zie je verschillende bureaulampen terugkomen.  

Prullenbakken

Als je de hele dag op jouw thuiskantoor zit te werken, dan neem je ongetwijfeld wel elke dag pauze. Als je dan besluit om achter jouw thuiskantoor te blijven zitten tijdens de pauze, dan is het wel raadzaam om een prullenbak naast jouw bureau te hebben staan. Zo kan je namelijk gemakkelijk jouw afval weggooien. Binnen onze categorie afvalverwerking vind je allerlei verschillende soorten prullenbakken waar je uit kan kiezen.

Wij hopen dat we je hierboven inspiratie hebt opgedaan met wat voor producten geschikt kunnen zijn voor op jouw thuiskantoor. Binnen ons assortiment vind je allerlei producten die je kan gebruiken voor op jouw eigen thuiswerkplek. Neem ook gerust een kijkje bij onze accessoires en kijk of er nog een categorie aan producten tussen zit waarvan jij ziet dat je het wel graag in jouw thuiswerk omgeving wil hebben staan!