Koop voordelig online uw gebruikte Ahrend 220 bureaustoel bij Albeka Kantoor- & Bedrijfsinrichting

Als er een bekende bureaustoel is op de Nederlandse markt dan is het wel de Ahrend 220 Bureaustoel. Deze bureaustoel voldoet aan de normen die voor kantoorgebruik gelden en is daarom terug te vinden in menig kantoorruimte in Nederland en ook ver daarbuiten. De kantoorstoel oogt solide en zit als een dijk!

Tweedehands Ahrend Bureaustoelen, levensduur verlengen kan dat?

Bij Albeka zijn we gespecialiseerd in gebruikte kantoormeubelen waarbij we ons voornamelijk richten op A-merken in de markt zoals Ahrend, ASPA, Giroflex, Drabert, Comforto, Hag en vele andere bekende merken. Wij geven de bureaustoelen een tweede kans ( MVO verantwoord ) en repareren/ vernieuwen onderdelen zodat u gegarandeerd een kwalitatief perfecte bureaustoel heeft.

Albeka en Ahrend 220 gebruikte bureaustoel

Bij Albeka hebben we dankzij korte inkooplijnen altijd een aantal gebruikte en tweedehandse Ahrend Bureaustoel series op voorraad. Zo hebben we doorgaans altijd de bekende Ahrend 220 Bureaustoel en ook de Ahrend 230 serie kunnen we leveren uit voorraad.

Tweedehands Ahrend bureaustoelen tegen een fractie van de meerprijs

Wat u zich wellicht afvraagt is wat kost een gebruikte bureaustoel? Doordat wij korte (inkoop)lijnen hebben en doorgaans in grote aantallen kunnen inkopen, hebben we altijd een scherpe prijs voor een kwalitatief topproduct zoals een tweedehandse Ahrend 230 bureaustoel of een gebruikte Ahrend 220 bureaustoel, bekijk hieronder de acties die wij hebben met de beide modellen van de Ahrend bureaustoelen