078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Bureaustoelen tweedehands

Bent u op zoek naar bureaustoelen voor kantoor of thuis? Hoeft het voor u niet nieuw te zijn maar is het belangrijk dat de bureaustoel goed instelbaar is en van hoge kwaliteit? De gebruikte bureaustoelen van Albeka zijn nog in zeer goede staat en u merkt het verschil niet met nieuw.  Wanneer de stoffering van de bureaustoel slecht is geworden stofferen wij onze stoelen opnieuw zodat deze nog jarenlang mee kan. Op onze website kunt u gebruikte bureaustoelen vinden van allerlei topmerken. Alle gebruikte bureaustoelen die u koopt bij Albeka worden eerst nagekeken of deze technisch nog goed werken. Daarna wordt de staat van de bureaustoel beoordeeld door ons beruchte sterrensysteem.

A-merk bureaustoelen voor een zachte prijs

Albeka verkoopt vanuit voorraad bureaustoelen van A-merken zoals: Ahrend, Comforto, Axia, Drabert, Grahl, HAG, Sedus en meerdere merken. Deze tweedehandse bureaustoelen zijn voorzien van goede instelmogelijkheden. Als u een ergonomische bureaustoel zoekt bent u bij Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting aan het juiste adres. Onze gebruikte bureaustoelen bevinden nog in top conditie en zijn scherp geprijsd.

Eerst proberen

Soms komt het weleens voor dat u rugklachten heeft met uw huidige bureaustoel. Wij begrijpen dat u eerst de bureaustoel wilt zien en proberen. Dat kan in één van onze drie centraal gelegen vestigingen in Nederland. Vanuit Albeka Hendrik-Ido-Ambacht bedienen wij onder andere de plaatsen Rotterdam, Dordrecht, Breda etc. Albeka Nieuwegein kunt u het beste terecht wanneer u uit de omliggende plaatsen Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Amersfoort. . De vestiging in Zoetermeer voorziet het gebied rondom den Haag, het Westland en een deel van Rotterdam