078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
0620111951

WhatsApp: 06-20111951

Tweedehands kantoormeubelen, goedkoop uw kantoorinrichten! 

U bent opzoek naar tweedehands kantoormeubelen? Bij Albeka hebben wij alles om uw kantoor goedkoop maar goed in te richten! We hebben in de randstad en ook daarbuiten een complete dekking door de 3 centraal gelegen vestigingen. 
Albeka Nieuwegein bestrijkt de regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en alles wat daarboven ligt. In Hendrik-Ido-Ambacht kunt u terecht als u uit de regio Rotterdam, Dordrecht, Breda en alles wat daaronder ligt. De vestiging in Zoetermeer voorziet het gebied rondom den Haag, het Westland en een deel van Rotterdam van de mooiste gebruikte kantoormeubels. 

Door de centrale ligging kunnen wij altijd snel schakelen en zitten we altijd wel 1 keer in de week bij u in de buurt. Albeka is een betrouwbare partner voor uw kantoorinrichting, we staan bekend om de kwaliteit die we leveren en u voelt zich als klant van Albeka ook écht klant. De vraag die we vaak krijgen is, "zijn de gebruikte meubels in goede staat? of krijg ik mooie exemplaren?" Wij stellen omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan alles in staat om van u een tevreden klant te maken, we maken daarom het meubilair schoon en al het meubilair wordt bij bij binnenkomst door ons gecontroleerd en mocht u in de toekomst problemen krijgen dan zorgen we altijd voor een oplossing! 

A-Merken 

Onze gebruikte kantoormeubels zijn veelal van topmerken zoals: Ahrend, Gispen, Mewaf, Assenburg, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

Onze tweedehandse kantoormeubels, wat kunnen wij leveren?