Tweedehands kantoormeubelen, goedkoop uw kantoorinrichten! 

U bent opzoek naar tweedehands kantoormeubelen? Bij Albeka hebben wij alles om uw kantoor goedkoop maar goed in te richten! We hebben in de randstad en ook daarbuiten een complete dekking door de 3 centraal gelegen vestigingen. 
Albeka Nieuwegein bestrijkt de regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en alles wat daarboven ligt. In Hendrik-Ido-Ambacht kunt u terecht als u uit de regio Rotterdam, Dordrecht, Breda en alles wat daaronder ligt. De vestiging in Zoetermeer voorziet het gebied rondom den Haag, het Westland en een deel van Rotterdam van de mooiste gebruikte kantoormeubels. Albeka heeft 3 showrooms en een webwinkel.

Door de centrale ligging kunnen wij altijd snel schakelen en zitten we altijd wel 1 keer in de week bij u in de buurt. Albeka is een betrouwbare partner voor uw kantoorinrichting, we staan bekend om de kwaliteit die we leveren en u voelt zich als klant van Albeka ook écht klant. De vraag die we vaak krijgen is, "zijn de gebruikte meubels in goede staat? of krijg ik mooie exemplaren?" Wij stellen omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan alles in staat om van u een tevreden klant te maken, we maken daarom het meubilair schoon en al het meubilair wordt bij bij binnenkomst door ons gecontroleerd en mocht u in de toekomst problemen krijgen dan zorgen we altijd voor een oplossing! 

A-Merken 

Onze gebruikte kantoormeubels zijn veelal van topmerken zoals: Ahrend, Gispen, Mewaf, Assenburg, Lensvelt, Interstuhl, Giroflex enz.

Onze tweedehandse kantoormeubels, wat kunnen wij leveren?

 

 

Tweedehands Kantoormeubilair is van uitstekende kwaliteit

De tweedehands kantoormeubelen die u bij Albeka koopt worden op alle facetten gecheckt. Er wordt gekeken naar de staat van het artikel en aan de hand daarvan wordt er een staat toegekend. Aan de hand van de staat wordt er een gepaste prijs voor gemaakt, waarbij producten met een mindere kwaliteit uiteraard ook aantrekkelijker geprijsd zijn. In sommige gevallen zullen de meubelen ook weer worden opgeknapt of hergestoffeerd. Na dit proces worden de kantoormeubelen netjes en grondig gereinigd en klaargezet om verkocht te worden. Albeka staat in voor de kwaliteit van alle meubelen, daarom bieden wij:  

✔ Altijd 24 maanden garantie

✔ Levering middels eigen bezorgservice

✔ Gaat nog jaren mee garantie

✔ A+ Merken direct uit voorraad leverbaar 
 

Duurzaam en eigentijds

Anno 2018 is tweedehands kantoormeubilair kopen een absolute aanrader. Met de kennis van nu weten we dat we het milieu schade aandoen door de afvalberg groter te laten worden en door het verwerken hiervan schadelijke stoffen in onze lucht brengen. Daarom is kopen van hergebruikt meubilair iets wat u zeker zou moeten overwegen, niet alleen omdat je A+ merken tegen aantrekkelijk prijzen kunt aanschaffen, maar ook omdat u hiermee het milieu een handje helpt. Tweedehands kantoormeubilair is:  

> Duurzaam!

> Eigentijds

> Aantrekkelijk geprijsd  

Bij Albeka kunt u de tweedehands archiefkasten, of tweedehands bureaus vaak laten vernieuwen met bijvoorbeeld een mooi nieuw topblad erop in verschillende stijlen, zoals kersen, eiken en oak Light. Op deze manier kan er toch een mooi een eenzelfde geheel worden aangebracht binnen de kantoorruimte.  

Bekijk hoe wij onze bureaustoelen klaarmaken voor verkoop