Vergaderstoelen

Een vergaderruimte is natuurlijk niet compleet zonder een bijbehorende vergaderstoel. Met het ruime aanbod van Albeka zit de gewenste stoel er altijd tussen, tegen een eerlijke prijs. Albeka biedt vergaderstoelen voor op kantoor in allerlei soorten, maten en kleuren. Voor het perfecte zitcomfort zijn topmerken als Giroflex, Beta, All Tec en anderen een uitstekende uitkomst. Naast het lekker kunnen zitten op deze stoelen, is ook het design van deze stoelen onder de loep genomen.

Producten 1-30 van 202

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alle vergaderstoel modellen op voorraad

Ben je op zoek naar een vergaderstoel of bureaustoel om je inrichting compleet te maken? Vanwege het grote aanbod zal dit heus niet altijd even makkelijk zijn. Als je op zoek bent naar een mooie designstoel of een goedkope oplossing is het als eerste van belang om te kijken welk model voor jou het meest geschikt is en het beste past in het interieur. Als het gaat om modellen, maken we vooral onderscheid in het type onderstel. Dit heeft vaak invloed op de prijs maar vooral ook de uitstraling van de stoel ten opzichte van de ruimte. Albeka biedt de volgende vergaderstoelen aan:

• 4-poot vergaderstoel
• Slede vergaderstoel
• Voetkruis vergaderstoel
• Buisframe vergaderstoel
• Draaibare vergaderstoel
• Verrijdbare vergaderstoel

Een 4-poots model is al snel iets minder comfortabel maar heeft wel als voordeel dat de stoelen in de meeste gevallen makkelijk op te stapelen zijn. We bevelen je aan om voor dit model te kiezen als het om een grotere oplage gaat en je de stoelen soms wilt kunnen verplaatsen of opbergen. Het slede-model zit vaak beter en biedt meer comfort. Mede doordat de vergaderstoel kan buigen en hierdoor een stuk flexibeler is en aanvoelt. Daarnaast straalt een slede-model ook meer luxe uit. Het slede-model is vaak ook een goede combinatie met vloerbedekking, mede door het feit dat de ondergrond dan minder hard slijt.

Als je een luxere sfeer belangrijk vindt, is dit wellicht een zeer interessante optie. Dan het verrijdbaar model. Het slede-model is al relatief goed beweegbaar, maar een verrijdbaar model is wellicht toch een stuk interessanter als je de mobiliteit een belangrijk onderdeel vindt. De bewegingsvrijheid is een echte plus en dat straalt het ook altijd uit. Ben je meer op zoek naar een goedkopere oplossing, bekijk dan de kantinstoelen of zaalstoelen.

Tips voor het kiezen van een vergaderstoel

Waar je ook naar wilt kijken en een goed punt is om op te letten, is de bekleding je uitzoekt. Dit bepaalt natuurlijk ook mede hoe een stoel zit. Het comfort is natuurlijk van groot belang, maar vergeet niet te kijken naar wat de stoel uitstraalt en in welke omgeving deze het beste past.
De vergaderstoelen van Albeka zijn uitgerust met:

• Stoffen bekleding
• Kunstoffen bekleding
• Lederen bekleding
• Houten afwerking

Het grootste deel van de vergaderstoelen van Albeka is bekleed met stof. Het voordeel van stof is dat dit natuurlijk lekker zacht is en daarom zeer goed zitcomfort biedt. Stof straalt ook warmte uit en zorgt ervoor dat een vergaderstoel veel uitnodigender is om op te gaan zitten. Zit je liever hoger? Bekijk dan eens de barkrukken.

Als je echter van plan was veel koffie te gaan morsen, dan is stof wellicht niet de juiste keuze. Behalve bij wollen stof, deze zijn wel weer een stuk meer vlekbestendig. Stof kan er door de jaren heen wel een stuk minder mooi gaan uitzien. Zeker wanneer er veel gebruik van wordt gemaakt zul je op den duur wel merken dat het stof wat gaat slijten en het er dus iets minder mooi uit zal gaan zien. Als het gaat om pure bekleding, zou je natuurlijk ook kunnen kiezen voor een lederen vergaderstoel. Leren stoelen hebben natuurlijk een heel andere uitstraling. Zeer geschikt als je een heel zakelijk uiterlijk aan je kantoorruimte zou willen geven bijvoorbeeld. In tegenstelling tot de meeste stoffen, is leder een stuk bestendiger tegen het maken van vlekken. Als het gaat om levensduur is leer ook een goede keuze, maar let er natuurlijk wel op dat je geen krassen maakt met bijvoorbeeld een sleutel of een scherpe knoop van een spijkerbroek, dit zal je namelijk langdurig blijven zien.

Kunststof is een goed alternatief als je bang bent dat de stoel snel kapot gaat door slijtage of het maken van krassen. Natuurlijk moet er nog steeds niet al te gek gedaan worden met een dergelijke stoel, maar krassen zie je minder goed en zijn ook minder snel gemaakt. Kunststof stoelen kunnen natuurlijk wel weer iets goedkoper overkomen dan wanneer ze bekleed zijn.

Tot slot zou kijken we ook nog naar een vergaderstoel gemaakt van hout. Hout is een levendig en warm materiaal, wat met de jaren alleen maar mooier kan worden. Het gaat daarom lang mee en blijft lang goed. Bedenk wel dat hout een stuk minder comfortabel is dan bijvoorbeeld een stoffen bekleding. Als je langdurig wilt vergaderen zouden we dit materiaal niet aanraden. Hout kan bijvoorbeeld weer eerder geschikt zijn als kantinestoel, dan als pure vergaderstoel. Ook bieden we echte designstoelen en kantoorstoelen van hoge kwaliteit.

Vergaderstoelen snel op kantoor geleverd

Heb je de juiste stoel al gevonden? Laat je bestelling dan snel thuisbezorgen door onze eigen bezorgservice. We komen ze graag langsbrengen en eventueel weer ophalen als de stoel niet helemaal bevalt. Maar dat van dat laatste gaan we zeker niet uit. Je bent ook altijd welkom in een van onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein of Zoetermeer.