Vergaderstoelen verkrijgbaar in alle soorten!

Albeka is al ruim 12,5 jaar de specialist in nieuwe en gebruikte vergaderstoelen. Vergaderstoelen zijn een onmisbaar instrument voor een vergadering, conferentiezaal of wachtkamer. Wij bieden allerlei soorten, types en maten, waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Op deze pagina bieden we u informatie over alle soorten vergaderstoelen en wat u zou moeten kiezen. Heeft u hierna nog vragen, of wilt u nog meer weten? Neem contact met ons op, of bezoek een van onze showrooms en ontvang direct advies, of een offerte op maat.

 

Nieuwe of gebruikte vergaderstoel?

Albeka biedt in haar assortiment gebruikte en nieuwe vergaderstoelen, maar niet alleen vergaderstoelen, ook conferentie- of zaalstoelen. Bekijk en lees meer hoe en waarom Albeka specialist is in gebruikte vergaderstoelen en waarom u duurzaam hergebruikte meubelen in uw overwegingen mee zou moeten nemen.

Alle voordelen van gebruikte en nieuwe vergaderstoelen >

 

Welke vergaderstoel moet ik kiezen?

Zoveel type stoelen, maar wat past nu eigenlijk bij u? Er zijn vergaderstoelen met een slede frame, of een 4-poots model, ook van stof, of leer, maar welke stoel kiest u eigenlijk voor uw vergaderruimte? Om u een beetje wegwijs te maken in de verschillende vergaderstoelen, hebben wij voor u een hulp en uitleg gemaakt over de verschillende types vergaderstoelen.

Onze keuzehulp en uileg >

 

Conferentie stoel, kantinestoel of ontvangststoelen

Niet alleen qua model zijn er verschillende types, maar ook in de toepassing verschilt per stoel. Als u meer wilt weten welke stoel u precies aan moet schaffen en waarvoor u deze het beste kunt gebruiken bieden wij u veel informatie. Op deze uitlegpagina vindt u meer informatie over conferentiestoelen, kantinestoelen en ontvangststoelen.

Lees alles over de verschillende toepassingen >

 

Ahrend vergaderstoelen

Ahrend is een van de beste en meest gerenomeerde merken op het gebied van kantoormeubilair. Albeka biedt een groot en ruim assortiment gebruikte (tweedehands) vergaderstoelen van Ahrend aan. Wilt u hier meer over weten, of nieuwsgierig wat ons aanbod Ahrend verrgaderstoelen precies is?

Bekijk het Ahrend aanbod >