Vergaderstoelen gebruikt

Op zoek naar gebruikte vergaderstoelen? Gebruikte vergaderstoelen koop je bij Albeka, de kantoormeubel specialist! Comfortabel vergaderen hoeft niet duur te zijn, met de tweedehands vergaderstoelen heb je een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding, plus je draagt een steentje bij aan verduurzaming en minder CO2 uitstoot.

Producten 1-30 van 376

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gebruikte vergaderstoelen voor ieder moment

Zoek je tweedehands vergaderstoelen? Wij bieden tweedehands vergaderstoelen aan in diverse kleuren bekleding en materialen. Omdat een vergadering vaak veel vraagt qua concentratie en inspanning is het verstandig te kiezen voor een degelijk gebruikte vergaderstoel. Met onze expertise kunnen wij jouw vergaderruimte efficiënt en comfortabel inrichten, zonder daarbij het oog voor design te verliezen. Door te kiezen voor tweedehands vergaderstoelen draag je bij aan een duurzame economie. Wij bieden alleen gebruikte vergaderstoelen aan van topmerken. De stoelen worden altijd nagekeken en indien nodig opgeknapt.

Tweedehands vergaderstoelen online bestellen

Kies en bestel nu snel jouw tweedehands vergaderstoel online. Filter snel op kleur, prijs en of hij stapelbaar is, zodat je snel bij het gewenste product terecht komt. Vergaderstoelen zijn ideaal voor op kantoor, maar ook bijvoorbeeld in een verenigingsgebouw, kerk, of conferentiezaal. De gebruikte vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, zoals leer en stof, maar ook losstaand als stapelbaar. Bij vergaderen zit je vaak lang en intensief, hiervoor is het nodig te kiezen voor een stoel met goed comfort, waarbij de zithouding optimaal is. Doordat wij in ons assortiment gebruikte vergaderstoelen diverse bekende merken aanbieden, weet je zeker dat er gekeken is naar een ergonomische zitting. Albeka is de specialist in tweedehands kantoormeubelen. Als je gebruikte vergaderstoelen koopt bij Albeka ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

Kiezen voor gebruikte vergaderstoelen, waarom niet?

Meubilair hergebruiken is niet alleen populair, maar is ook duurzaam. Het draagt bij aan de vermindering van de afvalberg en het geeft meubilair de kans om een tweede leven in te gaan. Na de opkoop van de gebruikte vergaderstoelen, worden de stoelen netjes gecontroleerd op kwaliteit, eventueel gereviseerd en daarna weer te koop aangeboden. Door middel van een sterrensysteem waarderen wij de stoelen en wordt de prijs bepaald. Hierdoor kun je als klant ook op een eenvoudige manier zien of de vergaderstoelen geschikt zijn voor je vergader- of conferentieruimte. Ben je op zoek naar vergaderstoelen voor bijvoorbeeld een conferentiezaal, of een veel gebruikte officiële vergaderruimte dan adviseren wij je een 3, of een 4 sterren model te nemen. De vergaderstoelen binnen dit segment zien er vaak nog goed uit met minimale gebruikerssporen en zijn prima te gebruiken voor officiële ruimtes. Voor bijvoorbeeld een kantine of een interne vergaderruimte zou u ook eens kunnen kijken in het 2 sterren segment. Bij deze vergaderstoelen zijn de gebruikerssporen wel duidelijk zichtbaar, maar is de prijs zeer aantrekkelijk om deze kamers mee in te richten. Onze gebruikte vergaderstoelen zijn perfect te combineren met tweedehands vergadertafels.

We geven we altijd 24 maanden garantie op gebruikte vergaderstoelen, mocht er tussentijds een defect aan de stoel ontstaan dan repareren wij dit geheel kosteloos! Richt je vergaderruimte dus gebruikt in! Dit is niet alleen zeer voordelig, omdat de prijs altijd scherp is, maar het draagt ook bij aan een duurzame en circulaire economie, waarbij de vergaderstoelen een tweede leven wordt geboden. Albeka staat bekend vanwege haar constante en kwalitatief hoogwaardige aanbod gebruikte en tweedehands kantoormeubilair. Wil je graag de producten eens bekijken, of zoek je net wat meer advies? Bezoek een van onze showrooms en krijg direct advies van een specialist.

Search engine powered by ElasticSuite