Ahrend vergaderstoelen

Wil jij comfortabel vergaderen en ben je op zoek naar een goedkope gebruikte Ahrend vergaderstoel? Dan ben je bij Albeka helemaal aan het juiste adres. Met een ruim aanbod in tweedehands Ahrend vergaderstoelen is er voor ieder wat wils. Een Ahrend vergaderstoel staat bekend om de stevige kwaliteit en daarmee haal je een echt A-merk voor een spotgoedkope prijs in huis. Al onze gebruikte vergaderstoelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ahrend vergaderstoelen types

Bij Albeka onderscheiden we al onze gebruikte vergaderstoelen van Ahrend als volgt:

  • 4-poots Ahrend vergaderstoel
  • Sledeframe Ahrend vergaderstoel
  • Verrijdbare Ahrend vergaderstoel

Al deze Ahrend vergaderstoelen zijn van uitstekende kwaliteit, maar kunnen elk in een andere situatie zo zijn voordelen noemen. Hieronder vind je uitgebreid advies per type.

Ahrend 4-poots vergaderstoel

Een 4-poots Ahrend vergaderstoel is al snel iets minder comfortabel maar heeft wel als voordeel dat de stoelen in de meeste gevallen makkelijk op te stapelen zijn. Dit model is vooral aan te raden als het om een grotere oplage gaat en je de stoelen soms wilt kunnen verplaatsen of opbergen. Daarnaast heeft een 4-poots model wel een stevige zit.

Ahrend slede vergaderstoel

Een Ahrend slede-model zit vaak beter dan de 4-poots en biedt meer comfort. Mede doordat de vergaderstoel kan buigen en hierdoor een stuk flexibeler is en aanvoelt. En wees eerlijk: een slede-model straalt ook net iets meer luxe uit. Overigens raden we het slede-model zeker aan bij het combineren van een vloer met vloerbedekking. Dit komt mede door het feit dat de ondergrond dan minder hard slijt.

Voordelen van Ahrend vergaderstoelen

Waarom zou je nu kiezen voor het aanschaffen van gebruikte Ahrend vergaderstoelen? Eén reden is dat hergebruiken ontzettend duurzaam is. Het draagt bij aan het verminderen van de afvalberg en het geeft deze Ahrend vergaderstoelen de kans om een tweede leven in te gaan. Na de opkoop van de gebruikte Ahrend vergaderstoelen, worden de stoelen netjes gecontroleerd op kwaliteit, eventueel gereviseerd en daarna weer te koop aangeboden. Door middel van ons handige sterrensysteem waarderen wij de stoelen en wordt de prijs bepaald.

Goedkope tweedehands Ahrend stoelen

Dus, een slimme keus die tweedehands Ahrend vergaderstoelen? Wij denken van wel! Je krijgt een superdeal door te kiezen voor kwaliteit voor een supervoordelige prijs. En je draagt wat bij aan onze aardbol. Kiezen voor gebruikt = lekker bezig! Zitten op Nederlands bekendste vergaderstoelen merk! Gebruikte Ahrend vergaderstoelen kenmerken zich door duurzaam en solide design. Goed zitten wordt gecombineerd met een tijdloze uitstraling. Dat is wat de gebruikte Ahrend vergaderstoelen kenmerkt! In het assortiment van Albeka hebben we de gebruikte vergaderstoelen zoals de Ahrend 220 bureaustoel, Ahrend 230 bureaustoel en Ahrend 240 bureaustoel.