ASPA vergaderstoelen

Vergaderstoelen voor jouw vergaderruimte in huis halen? Bij Albeka hebben we een groot assortiment in gebruikte vergaderstoelen die snel leverbaar zijn! Je koopt hiermee kwaliteit voor een superstrakke prijs! Gebruikte ASPA vergaderstoelen bestellen doe je online bij Albeka! Omdat je kiest voor een tweedehands vergaderstoel draag je bij aan een duurzame economie. Dit heeft alles te maken met het verlengen van de levensduur van zo’n product. Je vindt in ons assortiment uitsluitend A-merk gebruikte vergaderstoelen van bijvoorbeeld ASPA tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ASPA Klöber vergaderstoel

ASPA vergaderstoelen komen in verschillende types en modellen. Het grootste verschil kan gemaakt worden in het type onderstel. Er zijn meerdere type onderstellen denkbaar, maar de 2 belangrijkste waar onderscheid in wordt gemaakt noemen we een ASPA 4-poots vergaderstoel en een ASPA slede frame vergaderstoel. Het verschil tussen deze 2 onderstellen en wanneer je welke het beste kan toepassen leggen we hieronder uit.

De meest bekende ASPA vergaderstoel is toch wel de ASPA Klöber. Dit slede frame type vergaderstoel laat zijn ASPA roots duidelijk naar voren komen in zijn unieke stijl en comfortabele zit. Duren jouw vergaderingen ook altijd zo lang, dan schuiven we deze stoel graag naar voren als een realistische optie om te overwegen. De ASPA Klöber is in verschillende kleuren en varianten te verkrijgen.

ASPA 4-poots vergaderstoel

En wat is nu exact het verschil? Een 4-poots ASPA vergaderstoel is al snel iets een stuk minder comfortabel maar heeft wel als voordeel dat de stoelen in de meeste gevallen makkelijk op te stapelen zijn. Dit raden we je vooral aan als jouw bestelling een grotere oplage betreft en je een groot aantal stoelen soms wilt kunnen verplaatsen of opbergen.

ASPA slede vergaderstoel

Een ASPA sledeframe vergaderstoel zit in de meeste gevallen beter dan het 4-poots type en biedt daarmee dus een stuk meer comfort. Dit komt omdat de stoel is ontworpen met een buigbaar frame en beschikt deze dus over een rugleuning die een stuk flexibeler is. Het onderstel van een ASPA slede stoel past zich daarmee aan aan het gewicht van de gebruiker. Het slede frame model is overigens het beste te combineren met een zachtere vloer. Dit voorkomt dat de ondergrond te snel slijt.

ASPA kantoorstoelen snel in huis

De gebruikte vergaderstoelen van Albeka zijn dus een slimme keus. Je krijgt van ons een superdeal door te kiezen voor kwaliteit voor een supervoordelige prijs. En je draagt wat bij aan onze aardbol omdat je de levensduur van de stoel verlengt en hierdoor geen nieuwe grondstoffen worden verspilt aan het maken van een nieuwe. Kiezen voor gebruikt betekent dus dat je lekker bezig bent. Wil je meer informatie over de levertijd of het product inhoudelijk? Contact met ons opnemen doe je eenvoudig. Er zit altijd een team klaar om al je vragen te beantwoorden. Toch liever even langskomen? Je bent van harte welkom in één van onze drie showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein.