Kinnarps vergaderstoelen

Tijd voor een vergadering? Tijd voor een Kinnarps vergaderstoel die wij bij Albeka tweedehands aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Kinnarps vergaderstoelen koop je gebruikt en in goede staat bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands vergaderstoelen van het merk Kinnarps. Met een ruim aanbod in tweedehands Kinnarps vergaderstoelen is er voor ieder wat wils. Een Kinnarps conferentiestoel staat bekend om de stevige kwaliteit en daarmee haal je een echt A-merk voor een spotgoedkope prijs in huis.

Kinnarps vergaderstoelen types

Bij Albeka onderscheiden we al onze gebruikte vergaderstoelen van Kinnarps als volgt:

 • 4-poots Kinnarps vergaderstoel
 • Sledeframe Kinnarps vergaderstoel
 • Al deze Kinnarps vergaderstoelen zijn van uitstekende kwaliteit, maar kunnen elk in een andere situatie zo zijn voordelen noemen. Hieronder leggen we je uit wanneer je wilt kiezen voor een 4-poots stoel en wanneer een slede vergaderstoel een betere uitkomst is.

  Kinnarps 4-poots vergaderstoel

  Een 4-poots Kinnarps vergaderstoel is al snel iets een stuk minder comfortabel maar heeft wel als voordeel dat de stoelen in de meeste gevallen makkelijk op te stapelen zijn. We raden dit model eerder aan als jouw bestelling een grotere oplage betreft en je groot aantal stoel soms wilt kunnen verplaatsen of opbergen.

  Kinnarps slede vergaderstoel

  Een Kinnarps sledeframe vergaderstoel zit in de meeste gevallen beter dan de 4-poots Kinnarps stoel en biedt daarmee dus een stuk meer comfort. Dit heeft alles te maken met de buigbaarheid van het frame van de stoel. Het onderstel van een Kinnarps slede stoel past zich daarmee aan aan het gewicht van de gebruiker.Overigens raden we het slede-model vooral aan met het combineren van een vloer vloerbedekking heeft. Dit komt mede door het feit dat de ondergrond dan minder hard slijt.

  Kinnarps Arcus vergaderstoel

  Eén van de meest begeerde vergaderstoel van Kinnarps is de Arcus vergaderstoel. Deze bekroonde bestseller bevordert het comfort, het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Het is dus niet gek dat dit een echte bestseller is. Bovendien won deze stoel de Excellent Swedish Design prijs. De Arcus vergaderstoel is verder in verschillende kleuren te verkrijgen.

  Voordelen tweedehands Kinnarps vergaderstoelen

  We zetten graag ook even alle voordelen voor je op een rijtje. Zeker handig als je nog niet zeker weet waarom een Kinnarps vergaderstoel voor jou een ultieme uitkomst is. De stoel is natuurlijk gebruikt en niet nieuw. Dat is een zeer milieuvriendelijk voordeel omdat hergebruiken ontzettend duurzaam is. Het draagt bij aan het verminderen van de afvalberg en het geeft deze Kinnarps vergaderstoel de kans  krijgt om een tweede leven in te gaan. Na de opkoop van de gebruikte Kinnarps vergaderstoelen, worden de stoelen netjes gecontroleerd op kwaliteit, eventueel gereviseerd en daarna weer te koop aangeboden. Door middel van ons handige sterrensysteem waarderen wij de stoelen en wordt de prijs bepaald.

  Kinnarps stoelen snel in huis

  Dus, een slimme keus die tweedehands Kinnarps vergaderstoelen? Wij denken van wel! Je krijgt een superdeal door te kiezen voor kwaliteit voor een supervoordelige prijs. En je draagt wat bij aan onze aardbol. Kiezen voor gebruikt betekent dus dat je lekker bezig bent.