LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Vloerbekleding

Ben je op zoek naar een mooie vloer voor je kantoor? Als kantoormeubel specialist verkopen wij alles voor je kantoor en daar kunnen onze tapijten en PVC vloeren niet bij ontbreken. Deze tapijten en PVC vloeren zijn namelijk van topkwaliteit en geven een zeer stijlvolle en eigentijdse look. Toepasbaar in vele kleurvarianten en geschikt voor intensief gebruik, maken onze vloerbekleding tot een ideale oplossing!

 

Lekker comfort en akoestiek op kantoor? Wil jij graag geen last krijgen van je armen en handen? Probeer een ergonomisch toetsenbord!

 

 

Vloerbekleding voor kantoor online kopen

Vloerkleden zijn de perfecte finishing touch aan je kantoor. Ze zorgen niet alleen voor warmte en sfeer, maar ook kan het een positieve akoestische werking hebben.. Je vindt in ons assortiment voor “ieder wat wils’. We hebben veel variatie in kleuren, stoffen en uitstraling. Zoek je wat moderns, of juist met een industriële kantoor uitstraling, bij Albeka bieden we het allemaal. Met merken als Interfloor, Hamat en Zuiver kunnen we je vloeren precies maken zoals je wenst.

Advies voor je vloeren op kantoor

Vloerbekleding, droogloopmatten en rollen zijn vrij complex en bij Albeka kunnen we ons ook precies voorstellen dat het lastig is om hierover een beslissing te nemen. Wij geven niet alleen advies, maar kunnen je ook een complete kantoorinrichting bieden, met alle elementen, zoals vloerbekleding, akoestiek, wandbekleding en meer. Bezoek één van onze showrooms voor compleet advies over je vloerbekleding, of neem contact met ons op voor direct deskundig advies.

 

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms