Gratis werkplekinstructie advies

Heb jij of je medewerkers vaak last van ergonomische klachten zoals nek- en/of rugklachten? Dat is vervelend! Dit kan zijn omdat je werkplek verkeerd is afgesteld of dat je niet weet wat een ergonomische houding inhoudt. Pijnklachten kunnen je erg afleiden van je werk wat de kans op stress vergroot. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende werkplekinstructie aan! Bij een werkplekinstructie onderzoeken we hoe je je werkruimte benut en waar mogelijke verbeteringen kunnen worden aangebracht om optimaal rendement uit je werkdag te halen. Met Albeka ben je verzekerd van een professioneel en a-tot-z advies waardoor al je ergonomische klachten en zorgen van je rug af zullen vallen!

Vraag een gratis werkplekinstructie aan

Binnen 1 werkdag reactie.

Gratis en vrijblijvend advies
Altijd een passende oplossing
Compleet advies

Zit jij ergonomisch?

Wanneer je je aanvraag hebt ingezonden, krijg je binnen 1 werkdag reactie van ons. Samen plannen we een tijdstip in wanneer we bij je langskomen voor de instructie. We starten met een explicatie met jou en je medewerkers/ collega's waarin we de belangrijke punten wat betreft een goed ingestelde werkplek benoemen. Na de uitleg stellen de medewerkers zelf opnieuw hun werkplek in en wordt er gekeken of de werkplek verbetert is en geven we aan de hand daarvan individuele tips. Wanneer de werkplekinstructie is afgerond krijg je van ons een overzichtelijk rapport van alle ondervindingen en tips.

‘’Werkplekinstructie nodig?

We helpen je graag op locatie!’’

Waarom is ergonomie belangrijk?

Werk je op kantoor? Grote kans dat je dan meer dan zeven uur gemiddeld zit achter je bureau. Door op een ergonomisch verantwoorde manier te werken, houd je rekening met je lichaam en gezondheid om fysieke en mogelijke chronische klachten tegen te gaan. Zelfs als je geen klachten hebt, is het verstandig om een goede werkhouding aan te nemen. Zo voorkom je juist klachten op langere termijn. Wist je dat ongeveer 10% van alle verzuimdagen door pijnklachten in armen, nek en/of schouders veroorzaakt?

Gevolgen van niet goed zitten

Als je lang in een onhandige houding werkt, kan dat je spieren belasten. Hierdoor kan de bloedcirculatie minder worden, wat uiteindelijk spier- en peesklachten kan veroorzaken. Ook als je rare houdingen aanneemt, waarbij je gewrichten helemaal worden uitgerekt, kan dat zorgen voor extra spanning op pezen, banden en spieren.

Voordelen van ergonomisch zitten

Er zijn veel verschillende voordelen van ergonomisch en gezond werken en niet alleen voor jou als medewerker! Het is voor je werkgever ook belangrijk dat je een goede werkhouding aan neemt. Wat betreft voordelen voor je werkgever kan je denken aan: verhoogde productiviteit bij medewerkers, lage kosten voor verzekeringen, kleinere kans op juridische procedures en blijere medewerkers! Ook zetten we natuurlijk de voordelen voor jouzelf op een rijtje: een gezonde en veilige werkomgeving om in te werken, minder stress, meer werkplezier, een betere gezondheid en een gezondere jij!

Gratis Werkplekinstructie Bij Jou Op Kantoor?!

Veelgestelde vragen

Wanneer koop je een archiefkast?

Archiefkasten komen er in allerlei soorten en maten en zijn er voor verschillende doeleinden. Zo zijn er archiefkasten met een roldeur of een draaideur maar bijvoorbeeld ook met een schuifdeur. Een archiefkast is een goede uitkomst als je op zoek bent naar een centrale plek voor al je hangmappen, dossiers en archiefmappen. Een archiefkast met lades kan op slot zodat je alles veilig op kunt bergen.

Waarom kiezen voor een brandwerende archiefkast?

Heb je enorm belangrijke en vertrouwelijke documenten in je archief is het aanschaffen van een brandwerend archiefkast zeker het overwegen waard. Een brandwerende kast kent 3 certificeringen, namelijk: DIN 4102, EN 15659 LFS30P en EN 15659 LFS60P. Kasten met een DIN 4102 certificering zijn eigenlijk kasten die niet getest in een brand. Ze bieden slechts enkele minuten brandveiligheid. Kasten of kluizen met de certificering EN 15659 zijn getest op 850° C. In het geval van de LFS30P heb je een 30 minuten geteste brandveiligheid voor papier en in het geval van LFS60P heb je 60 minuten geteste brandveiligheid voor papier.

Wat is het voordeel van een archiefkast?

Archiefkasten zijn een handige en veilige oplossing voor het opbergen van je archief. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een wandkast of stelling, kan een archiefkast netjes op slot. Bovendien zijn de archiefkasten in ons assortiment van hoge kwaliteit en krijg je altijd minimaal 5 jaar garantie.

Wat is een persoonlijke archiefkast?

Een persoonlijke archiefkast is een kleinere kast die je makkelijk bij of onder je werkplek kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lade of ladeblok onder je bureau of bijvoorbeeld een wat kleiner archiefkastje bij je werkplek. Handig van zo’n kleinere kast is dat hij op slot kan. Zo leggen je eigendommen veilig opgeborgen.