Werkplekken

Voor op kantoor of thuis, groot of klein, zittend of staand werken? We hebben een ruim assortiment aan nieuwe bureautafels en bureaus!

Neem lekker plaats op de allerbeste bureaustoelen in ons nieuwe assortiment!

Complete werkplek kopen bij Albeka

Vind je het lastig om passende kantoormeubels voor jouw werkplek uit te zoeken? Geen probleem, wij helpen je graag! Albeka is de specialist als het gaat om het inrichten van een kantoor. We weten heel goed wat bij elkaar past en welk meubilair zorgt voor een stralend kantoor. Ook bieden we een aantal zeer scherpe kantoorsets en complete werkplekken aan. Dat maakt het makkelijker om in één keer een mooie deal te maken, en heb je in ieder geval alle artikelen in huis om je werkplek compleet te maken.

Tweedehands

Groot assortiment gebruikte werkplekken

Tweedehands werkplekken

Ben jij op zoek naar een mooie complete werkplek, maar laat het budget dat niet toe? Of wil je gaan voor een duurzame optie? Kijk dan naar ons groot assortiment tweedehands werkplekken. De werkplekken in deze categorie zijn van hoge kwaliteit en goede A-merken. Met het kiezen voor een tweedehands werkplek help je je portemonnee en het milieu!

Best verkochte werkplek producten

Hulp nodig bij het uitzoeken?

Sets kantoormeubilair

Heb je vragen over onze sets kantoormeubilair? Twijfel niet en neem gerust contact op met een van onze deskundigen of adviseurs. Het is ook altijd makkelijk om eventjes langs te komen bij één van onze 3 circulaire hubs. De koffie staat hier niet voor niets te pruttelen natuurlijk. Zo krijg je goed inzicht in wat er mogelijk is op het gebied van kantoormeubilair en inrichting. Ook kunnen onze verkopers een mooie complete werkplek aanbieden en deze voor een scherpe prijs wegzetten. De complete sets bevatten altijd een bureaustoel, een bureau of een zit-sta bureau.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!