Vergaderruimtes

Op zoek naar meubelen voor je vergaderruimte? Wij maken werken graag leuker! Daarom vind je bij ons complete sets voor je vergaderruimtes. De sets die we bieden zijn van extreme kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijk prijs. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inrichten van je vergaderkamer

Op zoek naar een mogelijkheid om je vergaderkamer in te richten? Bij Albeka bieden we je de beste mogelijkheden. Niet alleen kunnen we vergaderstoelen en vergadertafels bieden, maar ook complete vergadersets samengesteld door onze productadviseurs. Deze vergadersets hebben een mooie moderne look, zijn gemaakt van degelijk materiaal en passen in alle ruimtes. We hebben gekeken naar mooie kleurstellingen en de kantoorinrichtingen van deze tijd en hierop super toffe vergadersets gebaseerd. Het is niet alleen mooi, maar ook super handig als je het lastig vind zelf iets samen te stellen.

 

Vergaderkamer ideeën

Voor de leukste en mooiste vergaderkamer moet je zeker bij Albeka zijn. Alle complete vergadersets zijn samengesteld op ook een comfortabele zitervaring. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor staande vergaderplekken. Heb je advies nodig en bieden de complete sets net niet helemaal wat je zoekt? Kom dan eens langs in een van onze showrooms en krijg direct adviseur van onze adviseurs. Of ontvang gratis kantoor interieuradvies van onze in-huis interieuradviseur.