Werkstoelen

Op zoek naar een goede en comfortabele werkstoel? Werkstoelen koop je bij Albeka, de specialist. Je vindt in ons assortiment werkstoelen die geschikt zijn voor elk beroep en in elke branche. Op een goede werkstoel zit je comfortabel, kun je makkelijk uit de voeten en stel je deze makkelijk in. Bestel nu eenvoudig een tweedehands werkstoel of nieuw in ons online assortiment.

Producten 1-30 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Werkstoelen geschikt voor iedere branche

Heb je een pedicure praktijk, een tandartspraktijk, of werk je in een magazijn? Een werkstoel is de ideale basis om prettig te zitten tijdens het werk. Een werkstoel is niet alleen handig en comfortabel, maar het is ook van makkelijk materiaal gemaakt om eenvoudig te reinigen. Door het robuuste materiaal en het fijne leerwerk, houd je in het magazijn of praktijk de werkstoel makkelijk schoon, wat ook weer goed is voor de hygiëne. Ook als je bijvoorbeeld kapper bent en langdurig staand werk moet doen, kan een werk stoel een prettige uitkomst zijn om een goede ergonomische werkhouding aan te nemen. Werkstoelen zijn net als goede kantoorstoelen, bureaustoelen en vergaderstoelen onmisbaar voor je werkplek!

Welke werkstoel is geschikt voor jou?

Wanneer je op zoek ben naar een geschikte werkstoel is comfort natuurlijk een belangrijk punt, bij het kiezen van de perfecte werkstoel kun je rekening houden met het volgende:

  1. Zit duur: Zit je gedurende de hele dag of ben je continue aan het afwissel tussen zitten en staan.
  2. Werkzaamheden: Als tandarts of pedicure vind je het wellicht prettig om een werkstoel zonder leuning, zoals een bureaustoel zadelzit te gebruiken vanwege de extra bewegingsvrijheid. Ben je werkzaam in een magazijn dan kan het juist fijn zijn om extra ondersteuning te krijgen doormiddel van een werkstoel met rugleuning.

Wat is de ideale zithoogte voor een stoel?

De ideale zithoogte stoel kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gebruiker, het type stoel en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt echter aanbevolen dat de zithoogte zo wordt ingesteld dat de voeten plat op de grond kunnen rusten, met de knieën in een hoek van ongeveer 90 graden. Dit zorgt voor een ergonomisch verantwoorde zithouding en kan bijdragen aan comfort en gezondheid.

De voordelen van een werkstoel hoog of ook wel de hoge werkstoelen collectie van Albeka

Een werkstoel hoog van Albeka biedt talrijke voordelen die de productiviteit en het welzijn op de werkplek aanzienlijk kunnen verbeteren.

  • Ergonomie: Een hoge werkstoel bevordert een ergonomische werkhouding, waardoor gebruikers hun lichaam beter kunnen uitlijnen en rugklachten kunnen verminderen.
  • Overzicht: De verhoogde zitpositie biedt een beter overzicht over de werkruimte, wat vooral gunstig is in omgevingen waar toezicht of interactie met collega's belangrijk is.
  • Bloedcirculatie: De hogere positie stimuleert een verbeterde bloedcirculatie, wat vermoeidheid kan verminderen en de algehele energieniveaus gedurende de werkdag kan handhaven.
  • Efficiëntie: De investering in een hoge werkstoel draagt niet alleen bij aan fysieke gezondheidsvoordelen, maar bevordert ook een efficiëntere en comfortabelere werkomgeving.

Groot assortiment werkstoelen

Bij Albeka vind je een groot assortiment werkstoelen, beschikbaar in veel kleuren en soorten. Zo kun je kiezen uit werkstoelen met rugleuning en zonder rugleuning, handige werkkrukjes, maar ook echt degelijke en comfortabele werkstoelen waar je langdurig je werk op kunt doen. Veel werkstoelen in het assortiment zijn ook in te stellen qua werkhoogte. Dit is natuurlijk super makkelijk, omdat je zo eenvoudig op meer verschillende hoogten kunt werken. Zeker in beroepsgroepen is het haast onmisbaar om de stoel op hoogte in te kunnen stellen.

Een aantal werkstoelen uitgelicht

In de catalogus van Albeka kun je kiezen uit diverse typen werkstoelen, zo hebben we de budgetline, comfortline en de zadelzit in ons assortiment.Budgetline: de naam zegt het al, deze werkstoelen zijn vaak scherp geprijsd, zonder veel af te doen aan de kwaliteit.

  • De Budgetline combineert de perfecte zithouding met degelijke materialen zoals beuken multiplex of zwart polyurethaan (PUR) voor de zitting en de rug.
  • Comfortline: de comfortline is een werkstoel die de hele dag perfecte ondersteuning aan het lichaam geeft. De comfortline is speciaal ontwikkeld voor extra zwaar werk, met lastige omstandigheden en is gemaakt volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting. De royale zitting en de zachte PUR-bekleding van de MAX-serie zorgen voor nog meer zitcomfort. Ofwel, zoek je echt een stevige comfortstoel die voldoet aan alle ergonomische richtlijnen, dan kun je het beste kiezen uit een comfort stoel.
  • De zadelzitline: De zadelzit werkstoel is speciaal ontworpen voor meer flexibiliteit en uitermate geschikt in een dynamische werkomgeving. De zadelzit zorgt er tegelijk voor dat je een goede houding aanneemt met je rug, waardoor je rugspieren een goede ondersteuning krijgen. Heel goed geschikt in bijvoorbeeld een huisarts, of een tandartspraktijk.

Advies voor de perfecte werkstoel

Ben je op zoek naar een gerichte oplossing voor een ideale stoel voor op je werk? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms. Ons team kan je van gericht en gedegen advies voorzien, maar ook met bijvoorbeeld een grotere vraag kan ons team jou van een offerte op maat voorzien.