Werkstoelen

Op zoek naar een goede en comfortabele werkstoel? Werkstoelen koop je bij Albeka, de specialist. Je vindt in ons assortiment werkstoelen die geschikt zijn voor elk beroep en in elke branche. Op een goede werkstoel zit je comfortabel, kun je makkelijk uit de voeten en stel je deze makkelijk in. Bestel nu eenvoudig een werkstoel in ons online assortiment.

Werkstoelen geschikt voor iedere branche

Heb je een pedicure praktijk, een tandartspraktijk, of werk je in een magazijn? Een werkstoel is de ideale basis om prettig te zitten tijdens het werk. Een werkstoel is niet alleen handig en comfortabel, maar het is ook van makkelijk materiaal gemaakt om eenvoudig te reinigen. Door het robuuste materiaal en het fijne leerwerk, houd je in het magazijn of praktijk de werkstoel makkelijk schoon, wat ook weer goed is voor de hygiëne. Ook als je bijvoorbeeld kapper bent en langdurig staand werk moet doen, kan een werkstoel een prettige uitkomst zijn om een goede  ergonomische werkhouding aan te nemen. Werkstoelen zijn net als goede bureaustoelen en vergaderstoelen onmisbaar voor je werkplek!

Groot assortiment werkstoelen

Bij Albeka vind je een groot assortiment werkstoelen, beschikbaar in veel kleuren en soorten. Zo kun je kiezen uit werkstoelen met rugleuning en zonder rugleuning, handige werkkrukjes, maar ook echt degelijke en comfortabele werkstoelen waar je langdurig je werk op kunt doen. Veel werkstoelen in het assortiment zijn ook in te stellen qua werkhoogte. Dit is natuurlijk super makkelijk, omdat je zo eenvoudig op meer verschillende hoogten kunt werken. Zeker in beroepsgroepen is het haast onmisbaar om de stoel op hoogte in te kunnen stellen. 

Een aantal werkstoelen uitgelicht

In de catalogus van Albeka kun je kiezen uit diverse typen werkstoelen, zo hebben we de budgetline, comfortline en de zadelzit in ons assortiment.

Budgetline: de naam zegt het al, deze werkstoelen zijn vaak scherp geprijsd, zonder veel af te doen aan de kwaliteit. De Budgetline combineert de perfecte zithouding met degelijke materialen zoals beuken multiplex of zwart polyurethaan (PUR) voor de zitting en de rug.

Comfortline: de comfortline is een werkstoel die de hele dag perfecte ondersteuning aan het lichaam geeft. De comfortline is speciaal ontwikkeld voor extra zwaar werk, met lastige omstandigheden en is gemaakt volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting. De royale zitting en de zachte PUR-bekleding van de MAX-serie zorgen voor nog meer zitcomfort. Ofwel, zoek je echt een stevige comfortstoel die voldoet aan alle ergonomische richtlijnen, dan kun je het beste kiezen uit een comfort stoel.

De zadelzitline: De zadelzit werkstoel is speciaal ontworpen voor meer flexibiliteit en uitermate geschikt in een dynamische werkomgeving. De zadelzit zorgt er tegelijk voor dat je een goede houding aanneemt met je rug, waardoor je rugspieren een goede ondersteuning krijgen. Heel goed geschikt in bijvoorbeeld een huisarts, of een tandartspraktijk.

Advies voor de perfecte werkstoel

Ben je op zoek naar een gerichte oplossing voor een ideale stoel voor op je werk? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms. Ons team kan je van gericht en gedegen advies voorzien, maar ook met bijvoorbeeld een grotere vraag kan ons team jou van een offerte op maat voorzien.