Werkstoelen gebruikt

Ben je op zoek naar een goedkope werkstoel van hoge kwaliteit? Voor tweedehands werkstoelen ben je bij Albeka helemaal aan het juiste adres. Albeka biedt werkstoelen voor elk beroep en iedere branche. Ben je nog op zoek naar een goede werk stoel voor jouw praktijk of magazijn? Kijk snel eens naar onze voordelige gebruikte werkstoelen assortiment. Ook als nagelstyliste of pedicure kan je bij ons uit de voeten. Bestel snel en eenvoudig uit ons ruime aanbod gebruikte werkstoelen. Liever een nieuwe werkstoel kopen dat kan hier.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scherp geprijsde tweedehands werkstoelen

Een werkstoel is eigenlijk onmisbaar geworden in vrijwel elke dynamische werkomgeving. Als je het belangrijk vindt om iedere dag gezond en productief aan de slag te kunnen, raden we een gebruikte werkstoel van harte aan. Waarom nu tweedehands? Omdat gebruikte werkstoelen zeer scherp geprijsd zijn. Door de gebruikte werkstoelen tweedehands aan te bieden, geven we ze een tweede leven. Op deze manier ben je als bedrijf ook zeer duurzaam bezig. Bang dat er de kwaliteit er op achteruit zal gaan? Niet gevreesd, ons hele assortiment gebruikte werkstoelen is van echte topkwaliteit. Elke stoel wordt aan onze inkoop kant volledig gecheckt en waar nodig gerepareerd. Het zijn dus zeer goede magazijn werkstoelen voor een zeer scherpe prijs.

Tweedehands werkstoel van kwaliteit

Bekijk hierboven ons actuele aanbod en bestel gemakkelijk je gebruikte werkstoel online. Elke stoel wordt gecontroleerd op kwaliteit aan de hand van ons gemakkelijke sterrensysteem. Een werkstoel van twee sterren wil zeggen dat dit nog steeds een technisch goed functionerend meubelstuk is, maar qua uitstraling is wel te zien dat het gebruikt is. Bij het aantreffen van een aantal gebruikerssporen, krassen of deuken moet je niet al te gek opkijken. Daarnaast hebben we ook werkstoelen van drie of vier sterren in ons assortiment, waar de gebruikerssporen niet of nauwelijks aan te treffen zijn. Functionerend kun je dus rekenen op een goede werkstoel die niet zomaar in elkaar zal storten en nog wel een poosje mee kan gaan.

Gebruikte werkstoel eenvoudig reinigen

Een tweedehands werkstoel is niet alleen handig en comfortabel, maar het is ook van makkelijk materiaal gemaakt om eenvoudig te reinigen. Het materiaal is vaak van leer en kun je dan ook makkelijk schoonmaken. Hygiëne is natuurlijk een belangrijke factor om altijd in het achterhoofd te houden op de werkvloer.

Hoge en lage tweedehands werkstoelen

Werkstoelen komen in verschillende vormen en maten. Zo hebben ze vaak een rond en egaal zitoppervlak, maar ook komen de handige verrijdbare stoelen als zadelzit model. Wat voor stoel je nodig hebt hangt net af van het werkveld waar je mee te maken hebt. Een werkstoel met rugleuning kan ook een handige uitkomst zijn, wat een ergonomische zithouding helemaal zal bevorderen. Ben je op zoek naar een hoge werkstoel of een lage werkstoel gebruikt? Albeka heeft het in huis. Kijk daarom snel in ons assortiment.

Advies voor de perfecte gebruikte werkstoel

Werkstoelen zijn net als kantoorstoelen en  bureaustoelen onmisbare meubels op de werkvloer. Gezonde zithouding en makkelijk bewegen zijn elementen die je werk veel meer plezier geven. Bestel eenvoudig in ons online assortiment. Werkstoelen kunnen ook handig zijn in een flexibele kantine net als kantinestoelen. Wil je een zeer specifiek model of ben je op zoek naar een bepaald type? Als je een ideale gebruikte werkstoel wil voor op je werk, denken wij heel graag met je mee. Neem vrij eenvoudig contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms. Ons team kan je van specifiek advies voorzien, maar ook met bijvoorbeeld een grotere vraag als het gaat om inrichten zit je bij Albeka helemaal goed.