Zit sta bureaus de nieuwe manier van werken

De zit sta bureau is een ideaal en uitstekend instrument om op een nieuwe manier te werken! Handig in gebruik en het biedt de mogelijkheid om zeer flexibel te werken, in die zin flexibel, dat je gemakkelijk achter je bureau vandaan komt. Albeka biedt een groot scala aan ergonomische en dynamische producten, waarvan de zit-sta bureau een zeer belangrijk onderdeel is. Zitten en staan achter het bureau is innovatief, maar dat is eigenlijk niet de belangrijkste reden, het is ook gezond en effectief! Maak een keuze uit ons topassortiment zit-sta werkplekken en geniet van de vele voordelen van het nieuwe werken!

Achtergrond bij het zit-sta werken

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat veel en langdurig zitten ongezond is. Als er gedurig wordt gezeten op het werk en achter het bureau is er een verhoogd risico op diabetes 2, hart en vaatziekten, maar ook typische rug, nek en schouderklachten. Als Europeanen, maar zeker als Nederlanders zitten we veel te veel op kantoor. Zorg daarom voor genoeg beweging op de werkvloer! Gezonde beweging is te bereiken door eenvoudige verbeteringen, zoals het koffiezetapparaat ver van het bureau af zetten, of de trap nemen in plaats van de lift. Maar het is ook een optie om te  kiezen voor goede hulpmiddelen, zoals een deskbike, bureaufiets, swopper, loopband of sta-hulp. Deze dynamische hulpmiddelen zorgen voor een betere balans tussen zitten en staan, maar ook om dit comfortabel en effectief te maken. Deze hulpmiddelen zijn de ideale combinatie tussen dynamisch en ergonomisch werken, het is geen hype, maar een nieuwe mindset! Albeka is zeer gemotiveerd om het dynamische werken te stimuleren en aan u uit te leggen! Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen een dynamische trainingsessie verzorgen op uw bedrijf, of op kantoor. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zit-sta bureau


Voordelen zit-sta bureau

Heeft u weleens last van een inzakmoment, of het gevoel dat u even uw gedachten niet kunt verzetten? Dit heeft alles te maken met teveel zitten achter uw bureau. Op het moment dat er te veel gezeten wordt, zal de bloedsomloop minder worden in het lichaam, waardoor deze eigenlijk in een ruststand komt. Op dit moment is het goed om staand te gaan werken. Door het zitten met staan af te wisselen zal ook de productiviteit omhoog gaan en zullen de werkprestaties verbeteren. Kies daarom voor een zit-sta bureau! Albeka biedt diverse modellen aan, zowel handslinger verstelbaar, als elektrisch verstelbaar. Alle zit-sta bureaus in ons assortiment zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan merken als Markant, Actiforce en Steelforce. Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige zit-sta bureaus, die ook een zeer mooi design hebben. De zit-sta bureaus zijn eenvoudig en geruisloos te verstellen. Kies uit diverse onderstellen en ook kunt u kiezen uit een kleur blad die precies past bij uw interieur. Maak keuze uit: Antraciet eiken, Oak light, Kersen Havana, Wit en Acacia.

zit-sta bench werkplek te bestellen

Ook is het mogelijk een zit-sta bench werkplek te bestellen. Het voordeel van een bench- zit-sta werkplek is dat je op een ideale manier samen kunt werken, maar toch een afzonderlijke werkplek hebt. De bench werkplekken zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Strak vormgegeven bench werkplekken en uitgevoerd met een snelle en geluidsarme motor, om het bureau naar de perfecte hoogte te brengen! Al geruime tijd bieden we u ook zeer scherp geprijsde combidesk opstelling, standaard voorzien van een akoestische scheidingswand en kabelmanagement oplossingen. Alle bench werkplekken zijn standaard voorzien van een 120 cm hoge tussenwand inclusief een afneembaar gestoffeerd paneel in stofgroep 1 en een wit 18 mm Melamine blad. Alle werkplekken zijn voorzien van elektrificatie in de tussenwand. Tevens hebben alle werkplekken een knik arm zodat kabels onzichtbaar vanuit de tussenwand naar de werkplek worden geleid.

 

Staand vergaderen


Verschil tussen handslinger en elektrisch verstelbaar bureau

Handslinger verstelbare bureaus

> Eenvoudig verstelbaar met de hand
> Gemiddeld Verstelbaar tussen 70 tot 118 cm.
> Verschillende bladkleuren

Elektrisch verstelbaar bureau

> Eenvoudig te elektrisch verstelbaar
> Gemiddeld verstelbaar tussen 70 - 117cm 
> *Optioneel memory master
> Diverse bladkleuren
> Eigentijds design
> Geruisloze motor


Bezorging en montage


Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting is specialist op het gebied van zit-sta bureaus! Wij leveren bij u op locatie middels eigen bezorgservice en monteurs. Indien gewenst dan monteren wij de zit-sta bureaus op locatie. Wij bezorgen al gratis vanaf 150,-!