Zitballen

Op zoek naar een zitbal? De beste zitballen koop je bij Albeka! Vroeger veelal gebruikt door fysiotherapeuten en sporttrainers, tegenwoordig zeer actueel in een kantoorinrichting! De zitbal draagt bij aan een meer gezonde en effectieve manier van zitten. Door middel van een zitbal, wordt een zithouding bereikt waarbij de spieren en wervels beter uitgebalanceerd raken. Bestel makkelijk online en maak een keuze uit een van de vele varianten.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van een zitbal

De meeste uren op je kantoor breng je vaak zittend door, daarom is het belangrijk dat je kiest voor goede stoelen die je lichaam optimale ondersteuning bieden. Het voordeel van een zitbal is dat je lichaam gedwongen wordt een actievere zithouding aan te nemen. Jezelf continu in evenwicht houden, zorgt voor een ultieme spierbalans, waardoor diverse lichamelijk klachten voorkomen kunnen worden. Het is een actieve zit, wat je rug versterkt en bij uitstek lekker ondersteund. Een zitbal heeft dus een vergelijkbaar effect als bijvoorbeeld swoppers. Als afwisseling op je bureaustoel is een zitbal een echte aanrader.

Zitballen voor kantoor

In ons assortiment vind je een groot assortiment zitballen in veel stof en kleur varianten. Alle zitballen zijn uitstekend geschikt voor kantoor en de thuiswerkplek. Je vindt diverse typen zitballen, waardoor het lastig kan zijn om te kiezen, hieronder wat toelichting op de types:

  • De stof “STOV” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester. Het heeft een warme en comfortabele uitstraling door de gemêleerde stof en dubbel gestikte naden.
  • De stof “VEEL” is een hoogwaardig ademend en slijtvast polyester voorzien van lederlook voor een stoere uitstraling met dubbel gestikte naden in een andere kleur.
  • De stof “VELT” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% duurzaam, 3mm dik Merino wolvilt. Het heeft een warme en rijke uitstraling door de contrasterende en dubbel gestikte naden.
  • De stof “LEIV” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester. Het heeft canvas look door de gemêleerde structuur, waardoor de stof zeer kleurrijk en levendig is.
  • Ook zijn er diverse afmetingen beschikbaar, zodat je altijd een zitbal hebt die past bij jouw lichaams formaat.

    Advies voor de perfecte zitbal

    Ben je op zoek naar een gerichte oplossing voor een zitbal voor op je werk? Of zou je graag meer willen weten over de voordelen van werken op een zitbal? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms. Ons team kan je van gericht en gedegen advies voorzien, maar ook met bijvoorbeeld een groter aantal kan ons team jou van een offerte op maat voorzien.