Tweedehands zorgmeubilair

Net zoals op kantoor, is goed meubilair in zorginstellingen en ziekenhuis ook van zeer groot belang. De meubels moeten jaren mee kunnen, onderhoudsvriendelijk zijn en van uitstekende kwaliteit zijn. Bij Albeka hebben we een uitgebreid aanbod zorgmeubelen. Met prachtige stoelen en fauteuils, tafels en wachtkamerbanken voor in het ziekenhuis, het bejaardentehuis of bijvoorbeeld in de dokterspraktijk weten we zeker dat je met ons 2ehands aanbod uit de voeten komt.

Zorgmeubilair opnieuw laten stofferen?

Binnen 1 werkdag reactie op je offerteaanvraag.

Meubels laten refurbishen?

In samenwerking met Life2 refurbishen we oude meubels helemaal naar jouw wens. Life2 is gespecialiseerd in het herstofferen in elke stofsoort van bestaande meubelen, het poedercoaten van onderstellen en het beitsen en lakken van houten frames.

Heb jij zorgmeubels die gerestyled kun worden? Of heb je iets gezien in ons assortiment dat je wil laten refurbishen? Vul dan het contactformulie op en doe vrijblijvend een aanvraag!

Veel merken en mogelijkheden in duurzaam zorgmeubilair

Belangrijk is dat je careruimte, wachtruimte of spreekkamer is uitgerust met goede en comfortabele meubelen. Bij Albeka vind je de beste zorgmeubelen van merken als Ahrend, Casala, VDS en Kembo om er maar een paar te noemen. Ga voor een duurzame oplossing en kies voor items uit ons tweedehands assortiment zorgmeubelen. De levensduur van de producten wordt verlengt en er hoeft niets nieuws geproduceerd te worden. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om oude stoelen opnieuw te laten stofferen zodat ze weer helemaal als nieuw zijn. Dit geldt eveneens voor tafels. Zijn je tafels nog goed maar kunnen ze wel een nieuw blad gebruiken? Daarin kunnen we je bij Albeka ook in voorzien. Neem gerust contact met ons op.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting en voor het bestellen van nieuwe bureaus of bureautafel.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten, met de mooiste bureautafels? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste bureau graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bureau kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!